Muayenemiz tamamdır

Ynt:

Ben de bugün aracı satın alan arkadasin isteği üzerine LPG yi işletmek üzere Tüvturk yolunu tuttum.  Aynı işlemler ve sonuç olarak 270 TL harcayarak işlemler bitti.

165.20 TL Tüvturk
35 TL Sızdırmazlık
69.50 TL Tescil

2015 10. Aya kadar vize vardı ama işte nasip.

Ynt: Muayenemiz tamamdır

adRe J link' Alıntı:
Far yönü düzgün araç çıkmaz asla muayneden zaten :) Sıfır aracı götürsek onada kusur bulur adamlar Bizim araçların far yönü düzgün değilse Tofaşların neresi düzgün anlamış değilim yola odaklayarak ışık bile vermeyen bir far var onlarda  :)

֖ncelikle Hayırlı olsun, hayırlı cumalar :)) Orhan kardeşimin dediği gibi sıfır aracıma LPG taktırdığım için hemen muayene ettirmek zorunda kalmıştım ve sıfır KM 1 haftalık araçta kısa hüzmeli farlardan muayene hafif kusurlu geçmişti :)

Hatta "kardeşim sıfır araçta nasıl ayarsız olur, olur mu öyle şey?" benzeri sorularımız yanıtsız kalmıştı :D

ac@d link' Alıntı:
Burak kardeşim, öncelikle hayırlı olsun, yanlız anlayamadığım bir şey var, anladığım kadarıyla aracınız 2012 model 1.3 dizel, aynı araç bendede var yanlız benim ruhsatta ilk muayene geçerlilik süresi 2015 diye yazıyor, daha 1 senesi var, yeni araçlarda ilk muayene 3.yılda oluyor,sizinde aracınızın ilk muayenesine 1 senesi daha olması lazım.
Trafige cikis tarihi 2011 muhtemelen.
Benim aracta 2012 model ama trafige cikis tarihi 2011
10. Ay.

BÜLENT link' Alıntı:
Trafige cikis tarihi 2011 muhtemelen.
Benim aracta 2012 model ama trafige cikis tarihi 2011
10. Ay.

Uğur abi, Bülent abinin dediği gibi benim araç da 2011 10. ayın sonu trafiğe çıkışlı, dolayısıyla vakit normal.

burakkarsli link' Alıntı:
Uğur abi, Bülent abinin dediği gibi benim araç da 2011 10. ayın sonu trafiğe çıkışlı, dolayısıyla vakit normal.
045thumbsup

Geri