Muayenemiz tamamdır

Ynt: Muayenemiz tamamdır

arkadaşlar muayene tarihi için trafiğe çıkış tarihini baz almayın. örneğin benim aracım 26.12.2011 (2012 model) trafiğe çıkış tarihi ama muayene tarihi 06.09.2014. bilginize

BÜLENT link' Alıntı:
[img=800x387]http://i.hizliresim.com/72LNL5.jpg[/img]

Bende bugun yaptirdim muayeneyi.
( 165 TL ) ucreti vardi.

Sadece cam filmine hafif kusur yazmislar.
Böylelikle bu yüktende kurtulmus oldum.

Haydi hayırlı olsun Bülent başkan. Abi sen yangın tüpünün kontrolünü ne zaman yaptırmıştın? Yoksa hiç yaptırmadığın halde kusur mu yazmadılar? :)

Kontrol falan Yaptirmamistimki burak tarihide gecmisti baktim.
Arabayi cirlop gibi gorunce bakmadi herhalde.  011zaa

B֜LENT link' Alıntı:
Kontrol falan Yaptirmamistimki burak tarihide gecmisti baktim.
Arabayi cirlop gibi gorunce bakmadi herhalde.  011zaa

Ben böyle muayene anlayışının .... :)

Neyse iyi olmuş abi, kurtulduk artık bir süreliğine. Bu cumartesi de boya koruma yaptırıyorum kısmetse. 45bin bakımı ve muayenesi tamamlanmış, parlak bir Astra ile yola devam :) Haftaya pazartesi de yolcudur abbas, bağlasan durmaz.

mucahitduran link' Alıntı:
Öncelikle Hayırlı olsun, hayırlı cumalar :)) Orhan kardeşimin dediği gibi sıfır aracıma LPG taktırdığım için hemen muayene ettirmek zorunda kalmıştım ve sıfır KM 1 haftalık araçta kısa hüzmeli farlardan muayene hafif kusurlu geçmişti :)

Hatta "kardeşim sıfır araçta nasıl ayarsız olur, olur mu öyle şey?" benzeri sorularımız yanıtsız kalmıştı :D
Ben olsam bir cevap alana kadar sorardım kadeşim hatta bayiden şimdi aldım lpg çıkışlı derdim aynı günde far ayarı istiyorsa opel tofaş nasıl geçiyor bu muayneden derdim :D

Hikaye ya bu işlemler belirli yaştan sonraki araçlara bunu uygulamaları lazım 5-10 yaşındaki araca yapılacak muayne değil bu :D

adRe J link' Alıntı:
Ben olsam bir cevap alana kadar sorardım kadeşim hatta bayiden şimdi aldım lpg çıkışlı derdim aynı günde far ayarı istiyorsa opel tofaş nasıl geçiyor bu muayneden derdim :D

Hikaye ya bu işlemler belirli yaştan sonraki araçlara bunu uygulamaları lazım 5-10 yaşındaki araca yapılacak muayne değil bu :D

kendinden ayar yapan xenon farlara o kontrol cihazını yapıştırıp sonra da "bu farlar ayarsız" dien bir zihniyet var karşımızda.. Adama dedim ki şu auto konumundan çıkarırsam o zaman düzelir sen o koca cihazı yakınlaştırdığın için farlar göz almasın diye aşağıya kayıyor motorlu bu dedim.. Boşver abi sırada çok araba var çıkış yaptım bile hafif kusurlu dedi.. sözün bittiği yerdeydim..benim araç değil kayınpederin s40 ıydı...

MuratS link' Alıntı:
kendinden ayar yapan xenon farlara o kontrol cihazını yapıştırıp sonra da "bu farlar ayarsız" dien bir zihniyet var karşımızda.. Adama dedim ki şu auto konumundan çıkarırsam o zaman düzelir sen o koca cihazı yakınlaştırdığın için farlar göz almasın diye aşağıya kayıyor motorlu bu dedim.. Boşver abi sırada çok araba var çıkış yaptım bile hafif kusurlu dedi.. sözün bittiği yerdeydim..benim araç değil kayınpederin s40 ıydı...
İşte bu yüzden Cosmo AFL ye hayır Sport Steel pakete evet diyorum :) ama gidip edition alabiliyorum :)

Hayırlı olsun Bülent, kurtulmulşsun 2 sene kafa rahat. Benim de 30.08. de bitiyormuş. Çarşamaba kısmetse bende gideceğim :)

HasanM link' Alıntı:
Hayırlı olsun Bülent, kurtulmulşsun 2 sene kafa rahat. Benim de 30.08. de bitiyormuş. ևarşamaba kısmetse bende gideceğim :)
Sagol abi benimde 05-09 da bitiyodu firsat varken erken yaptirdim. 

B֜LENT link' Alıntı:
Sagol abi benimde 05-09 da bitiyodu firsat varken erken yaptirdim. 

Böyle peş peşe muayeneleri görünce de insan anlıyor zamanın ne çabuk geçtiğini. Bu foruma araçlarımızı sıfır alıp girmiştik, o vakitler muayene falan umrumuzda değildi, nereden nereye geldik :)

Sağlıklı ve böyle keyifli uğraşılarımızın bulunduğu nice yıllarımız olsun cümleten.

Geri