Muğla-Aydın-Söke ve Dönüş Yakıt Tahmini Hk

Muğla>yatağan>milas>söke yapsanız daha kısa olur bence...
Çok oldu oralara gitmeyeli ama sankı daha kısa olur gibi....

15-20 krş arası olur tahminim uzun yola giderken insanlık hâli her ihtimal düşünülmeli fazladan yakıt almaya bakın ;)

Yok Şimdi Bunlar Moda. Stoping.Baktın BAyır Aşağı Aracı alıyorsun 4.vitese Asılıyorsun Gaza Hızını aldı mı ? Aldı. Vitesi Boşa Çekip Kapatıyosun Kontağı. :) :)
Böyle tehlikeli moda ile yola çıkmaktansa hiç çıkmamak daha iyidir.
Bundan gelecek tasarruf seyir halinde zamanın ne getireceği bilinmeyen tehlikeli tuzakakların getirisi ALLAH korusun üzücü ve can yakıcı olmasın. Diyelimki bir tehlike arz etti kaçıp sıyrılacaksın nasıl olacak. Dört veya beş ile insen kaybın olmaz.;):(

350 km yol gideceksen garanti olsun 22 kuruş yaksın diyelim,
80 TL lik mazot al kafan ağrımasın...

80/350 = 22 kr...

4.20 şu an mazot yaklaşık...

0,22 /4.20 = 5.4 lt eder 100 km'de ortlama şayet aracınızın bakımları yerinde belirgin bir problemi yoksa...
Zaten aracınızın ortalama yakıt tüketimi 5.1 civarı...

ben dedim 60 lira ama yol hali bu ? ne olacağını bilemezsin..
koycan bi 100 lük kafan rahat..yada otobiz...paradan sıkıntılıysan yola çıkma yani hiç :)

Böyle tehlikeli moda ile yola çıkmaktansa hiç çıkmamak daha iyidir.
Bundan gelecek tasarruf seyir halinde zamanın ne getireceği bilinmeyen tehlikeli tuzakakların getirisi ALLAH korusun üzücü ve can yakıcı olmasın. Diyelimki bir tehlike arz etti kaçıp sıyrılacaksın nasıl olacak. Dört veya beş ile insen kaybın olmaz.;):(

Düşünceniz İçin Teşekkür ederim öncelikle.Ben İşin Tabi Gırgırındayım.2009 Model arabayla böyle bişey yapcak kadar da cahil değilim :) Espriye espri ile cevap vereyim dedim sadece. Ben O zaman 70 TL Doldurayım.Rahatça yeter diye düşünüyorum.Yani İstesem 100-200 TL De alırdım nasıl olsa gene ben ödeyecem ama dedim hani fazla zorlamadan nasıl gideriz onu bir sorayım dedim.

Aman öyle olsun espirisi bile hoş değil . Birde bunu cahillik ile bağdaştırmamak gerek insanın dürtüleri uygulamaya genelik ile meyilli.;)

ALLAH hayırlı yolculk nasip etsin.;)

babam her zaman derdi cebinde duracağına depon da dursun diye, eğer 3-5 sıkıntı varsa toplu taşıma iyidir :D

Geri