Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
musluk dediğin motor işareti mi? arabayı stop et, anahtarı kontaktan, çıkart biraz bekle. hala yanıyorsa servise gitmen lazım, şu cihazı bağlayıp yazılım arızasını gidermesi gerekecek sanırım.
musluk dediğiniz işik arıza ışığı yanında el Fireni ışıgıda yanıyorsa bunun anlamı el fireninde bir sorun olduğu anlamına geliyor yada yokuş kalkış deteğinde de sorun olabilir arıza kaydına serviten ulaşıyorlar yani ne olduğu cıkıyor cihaza bağlanıp.
el fireni çekiliyken kalış yapmış olabilirmisiniz acaba?.
iyi bi yere gitmende fayda var çünkü o işaret hayra alamet değil. eski astramdan biliyorum kalın baro şeklinde musluğa benziyo sarı renkte. dedikleri gibi genelde yakıt sorunları ve marş sorunlarında yanıyo pis yakıt alma ihtimaliniz olamaz değil mi?
genellıkle bıldgım yerlerden alıorm ama bılmıorm calısmakda bı ara zorlanıodu sonra o da duzeldı.. ama dun ısaret cıktı.. hıc eskısehre gden kımse yok sanırım
kardesım kızmadın umarım takılıyorum yanlıs anlama ama musluk deyınce dayanamadım aracın dızel bence pompanda sorun olabılır bence erkenden servıse gıt yada motoru ıslak sunger felan ıle sıldıysen sagına soluna su kacma ıhtımalı oluyo oda aynı sekılde motor ısıgının yanmasına neden oluyo sureklı yanmıyor 3-4 gun ara sıra yanıp yanıp sonuyor su buharlasana kadar