Müşteri memnuniyetsizligi‏ (vestel)

varya yazılanları büyük bir heyecanla okudum acayip sürükleyiciydi helal olsun :D

valla bu yüzden olma ihtimali bence yüksekki bu tür mailler hep kulaktan kulağa dolaşıyor.eskiden beri bana hep vestelden bırak bilgisayarı tv yi monitör bile alınmaz derlerdi.ne kadar haklılarmış demekki.bu ülkede parayı bulan bu ülke insanını sömürüyor.ama her konuda nerdeyse böyle.o yüzden daha sağlamını daha iyisini yapmıyorlar.düşünsene kuş grubu o araçları hiçbir yenilik yapmadan yıllarca nasıl sattılar.tabi tyukardaki yazıya atıf olarak söylüyorum öküzlük bizde oldukca daha çok olur böyle şeyler.
Henry Bosh un çok önemli bir sözü vardı bu konularla ilgili ama yarısı aklıma geldi şimdi o yüzden yarım yazmayım:)
yarım hatırladığınız söz 'insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim...'

vestel hakkında az bile yazılmış... sonuna çok güldüm ama Allah'ın babadağlı basmacısından teknoloji devi olursa bu kadar olur.....:D:D:D

Okuyunca kulaklarım çınladı.. :) ne de olsa taşıyan biziz

yarım hatırladığınız söz 'insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim...'

vestel hakkında az bile yazılmış... sonuna çok güldüm ama Allah'ın babadağlı basmacısından teknoloji devi olursa bu kadar olur.....:D:D:D
teşekkürler.

:):)
güzel şikayet email i

öyle demeyin ya yazıktır kaç kişi ekmek yiyor oradan olaya bir de bu yönden baksak nasıl olur bu zorlu grubu için yorumumdu

Vestel e geline bence beyaz eşya işi tamamen şans meselesi ben bekarken 98 yılında 74 ekranını almıştım halen kullanıyorum kaç ev değiştirdim hatırlamıyorum.

amcamın şikayetine gelince maşallah dedim roman gibi yazmış ama beddua yı sevmem sanki sonunda hep dönüp dolaşıp beni bulacakmış gibime gelir...

:):):)

benimde kulaklar çınlıyor fabrika yapılırken elektrik malzemelerini biz gönderdik.

kendi evimizde oldugu için demiyorum ama bence vestel tv olarak ama bu lcd ve plazma olarak diğererine katılmıyorum türkiyede hem ilklere imza atmıs hemde kaliteyi üretiyor ama sadece lcd ve plazma diğer elektronik eşyaları için aynı şeyi diyemeyeceğim.

arcelikten aldığımız çamaşırmakinesi ve derin donduruyucu arıza yapınca 0 ı ile değiştirdiler biri 5 biri 3 yıllıktı garantisi dolmuştu.
anjelic :D:D

Geri