varya yazılanları büyük bir heyecanla okudum acayip sürükleyiciydi helal olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarım hatırladığınız söz 'insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim...'valla bu yüzden olma ihtimali bence yüksekki bu tür mailler hep kulaktan kulağa dolaşıyor.eskiden beri bana hep vestelden bırak bilgisayarı tv yi monitör bile alınmaz derlerdi.ne kadar haklılarmış demekki.bu ülkede parayı bulan bu ülke insanını sömürüyor.ama her konuda nerdeyse böyle.o yüzden daha sağlamını daha iyisini yapmıyorlar.düşünsene kuş grubu o araçları hiçbir yenilik yapmadan yıllarca nasıl sattılar.tabi tyukardaki yazıya atıf olarak söylüyorum öküzlük bizde oldukca daha çok olur böyle şeyler.
Henry Bosh un çok önemli bir sözü vardı bu konularla ilgili ama yarısı aklıma geldi şimdi o yüzden yarım yazmayım![]()
teşekkürler.yarım hatırladığınız söz 'insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim...'
vestel hakkında az bile yazılmış... sonuna çok güldüm ama Allah'ın babadağlı basmacısından teknoloji devi olursa bu kadar olur.....![]()