Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın,Önemli olan sevip almanız fiyatı çok da önemli değil.Gönlünüze girebildiyse para 2.planda kalır.Hayırlı uğurlu olsun tekrar.
hayırlı uğurlu olsun. tavsiyem yağını kontrol etmen. yağ yakmıyosa kullananlara helal olsun. benim bundan önceki 130 bindeki 2004 vectram 1-2000 km gittikten sonra yağ ışığını yakardı.
hayirlis olsun fiyati okadar dert etmeyin... yeterki uzun yillar sagliklica kullanabilesiniz... gule gule kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle... DARISI (BASTA BEN OLMAK UZERE) OPELI OLMAYANLARIN BASINA