Müzik Tesisatını Kaskoya Ekleten Varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracındaki müzik sistemini kaskoya ekleten varmı aranızda? Bu işin prosedürü nedir? Ne kadara eklerler? Maliyeti çok uçuk olurmu? Bilgi Bilgi HELP HELP :) :help: :help: :help:

Her türlü ilaveler ekletilmeli. Ekletilmez ise hasar durumunda orjinal parçalara göre ödeme yaparlar. Kasko poliçesine fazla bir yük getirmez.

lpg sistemini ekletmiştim 1500 ytl olarak gösterdik 25 ytl bir ücret ödedim sen buna göre oranla çok fazla birşey çıkmaz:)

aradım az önce sigorta şirketimi tam fiyat veremiyoruz dediler ama sanırım 60-80 arası olur dediler!

ılave ucretle kolonlar tesısat muzık calar ve ayrıca lastıkler jant takımları polıceye eklenır ..

ben ekletmiştim 2.000 YTL müzik sistemi 1.500 YTL lpg toplamda 130 YTL fark ödemiştim ray sigortadan yaptırmıştım

ben ekletmiştim 2.000 YTL müzik sistemi 1.500 YTL lpg toplamda 130 YTL fark ödemiştim ray sigortadan yaptırmıştım

çok teşekkürler arkadaşlar bende lpg ile müzik sistemini ekleticem aynı zamanda parayı gelecek senenin poliçesine yanısıtıcaklarmış buda iyi haber :D

shoutbox a yazdık anlattık sallamadın yok sana cevap mevap

ekletebiliyorsunnnnnnnnnnnnnn:D

Geri