my silver car 1.4T cosmo

Ynt: my car 1.4T cosmo

HaKaN link' Alıntı:
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler..
   Forumdaki yazışmaları tam bilmediğimden sorun olabilir kusura bakmayın. Ayrıca meslekdaşız  . Branş matematik. Selamlar

matematik55 link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=2194.msg45168#msg45168 date=1315164153]
    FORUMDAKİ YAZIşMALARI TAM BİLMEDİğİMDEN SORUN OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN. AYRICA MESLEKDAşIZ  . BRANş MATEMETİK. SELAMLAR

[/quote]

Hakan Bey yakında kulağınızı çeker büyük harfle yazmayın diye  011zaa

Aracınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..

eketen link' Alıntı:
Hakan Bey yakında kulağınızı çeker büyük harfle yazmayın diye  011zaa
estağfurullah  ;) ama büyük harf kullanmak yasak forumda bildiğiniz üzere

matematik55 link' Alıntı:
    Forumdaki yazışmaları tam bilmediğimden sorun olabilir kusura bakmayın. Ayrıca meslekdaşız  . Branş matematik. Selamlar
[/quote]
memnun oldum ben de tekrardan hocam, gümüş gri araç çok fazla yoktu sitemizde
rengini özellike isteyerek özel sipariş ile mi aldınız aracınızı?

eketen link' Alıntı:
[quote author=dinojasie link=topic=2194.msg45157#msg45157 date=1315161637]
Hayırlı olsun. güle güle kullanın. usb girişi cosmolarda yok mu yoksa ben mi göremedim.kaldırdılar mı acaba

Bende de yok. Açıkcası çok da iyi Her önüne gelen bundan önceki aracımda usb sini sormadan kaşla göz arasında takıyordu. Ve ben bundan acaip şekilde rahatsızdım Aracın heryeri bilgisayar virüs falan bulaşır Olmaz olmaz Olacağı tutar Al başına belayı.

bu arada arkadaşın aracı da güzel, kazasız belasız sürüşler...
[/quote]

Benim 2011 1.4 T Cosmo'm var ve onda USB mevcut. Müziksever biriyseniz çok kullanışlı bir giriş olduğunu bilirsiniz. Bunun dışında bu girişten arabaya virüs girebileceğini zannetmiyorum. Kızmayın ama parasını verdiğiniz birşeyi size sunulmamasından bu kadar mutlu olmanız beni de şaşırttı. Dediğiniz gibi bir sıkıntınız varsa bir kapak takarsınız ama paranızın karşılığını da almış olurdunuz.
Sevgiler.

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=matematik55 link=topic=2194.msg45190#msg45190 date=1315168072]
    Forumdaki yazışmaları tam bilmediğimden sorun olabilir kusura bakmayın. Ayrıca meslekdaşız  . Branş matematik. Selamlar
[/quote]
memnun oldum ben de tekrardan hocam, gümüş gri araç çok fazla yoktu sitemizde
rengini özellike isteyerek özel sipariş ile mi aldınız aracınızı?
[/quote]    yıllar önce gümüş renault 11 vardı daha sonra koyu renk araçlarım oldu ama bakımları zor ve kiri vsss..  çok gösteriyordu ayrıca istediğim araç donanım olarak tekti ve kaçırmak istemedim  ;D

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gümüş gri her araca olduğu gibi bu aracada güzel gitmiş.

Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Saint2 link' Alıntı:
Benim 2011 1.4 T Cosmo'm var ve onda USB mevcut. Müziksever biriyseniz çok kullanışlı bir giriş olduğunu bilirsiniz. Bunun dışında bu girişten arabaya virüs girebileceğini zannetmiyorum. Kızmayın ama parasını verdiğiniz birşeyi size sunulmamasından bu kadar mutlu olmanız beni de şaşırttı. Dediğiniz gibi bir sıkıntınız varsa bir kapak takarsınız ama paranızın karşılığını da almış olurdunuz.
Sevgiler.

:) Sayın saint2 Bazı cosmo larda var bazılarında yok kaldırılmış. Müziksever miyim severim. Evet. O yüzden güzel bir mp4 player aldım hem klipleri de araçta dinliyorum. Yani usb nin eksikliği yok benim için. Bu girişten virüs bulaşır mı bulaşmaz mı? Mantiken bakınca bulaşmayacağını zannediyoruz, ihtimal vermiyoruz. Ama işin içine mikroçipler işlemciler ve yazılım girince kesinlikle bulaşmaz kim diyebilir? Yolda giderken pat diye debriyajın biteceğini de, zırt pırt disklerin yamulacağını da, yazılımın çökeceğini de yaşamadan önce zannetmezdik. ֖yle ya araç yazılımı bu, bir pc nin işletim sistemi değil ki nasıl ve niye çöker? Otomobilde ne zaman neyin olabileceğinin kesinlikle kestirilemeyeceğini bilecek kadar tecrübem var. Ve yüzde bir ihtimalin bile çok büyük bir risk olduğunu biliyorum en azından öyle düşünüyorum. Astra gibi heryeri işlemcilerin, beyinlerin kontolünde olan bir otomobilde üstelik içine ailenizi, çoluğunuzu çocuğunuzu bindirdiğiniz bir araçta böyle bir risk yaşamak ve bunun olabileceği ihtimalini düşünerek artı millete dert anlatıp yüzünüze "ne kıymetli araban var" bakışı ile streslenmek istermisiniz, ben istemem. İşte garipsediğiniz MUTLULUK bunların mutluluğu. Hem bildiğim kadarı ile isterseniz servis sonradan takıyor usb girişini ücretsiz olarak. Yani parasını ödedim vermediler yok. Kaldı ki 25-30 bin lik araçlarda olan usb gibi basit bir bileşenin acaba GM e maliyeti kaç kuruştur ki bundan kaçınsın? Acaba bunu niye kaldırdı gerçek sebebini ben bilmiyorum bilen var mı?  İyi kötü az çok gerek şansının gerek çevresinin gerekse de şartların etkisi ile herkes aracını liste fiyatının altında indirimlerle aldı. Var mı liste fiyatına alan? Yani neyin bedelini ödedik de vermediler. Aracı ilk alırken var var diye kandırdılar da eve gelince mi fark ettik olmadığını?  afl listede var araç üzerinde yok ve bende oh oh afl koymamışlar benim aracıma ne güzel ne mutlu demişim gibi bir hava estirmenin gereği nedir? Eğer böyle bir durum olmuş olsaydı işi nereye götüreceğimi tüm forum olarak görürdünüz.

şimdi siz elbette benim fikirlerime inandıklarıma inanacak değilsiniz onaylayacak da değilsiniz. Keza ben de öyle. Kendi fikrinizi bana karşı olduğunuzu istediğiniz kadar dile getireceksiniz. Bundan sıkıntı duyar mıyım asla. Burada dizel benzinli tartışmasında çoğu arkadaşla öyle böyle tartıştık Beni saçmalıyor olarak görenler yok mu var Kırgınmıyım asla, kimsenin de bana kırgın olmasını gerçekten istemem. Ben burada kimseye bilmişlik taslamıyorum ukalalık etmiyorum  Buranın (internetin) yapısı gereği yazdıklarımdan böyle anlaşılıyorsa bu birinci yetkin kişi olarak benim ağzımdan böyle değil kesinlikle. Sadece yaşadığım şahit olduğum araştırıp irdelediğim gerçekleri, tecrübelerimi, olayları aktarıyor ve bazen de kendi şAHSİ fikrimi söylüyorum. Söylediğim gerçeklere itiraz edilse de gerçek gerçektir değişmez. şahsi fikirlerime itiraz edilirse memnun olurum belki yanıldığım konuları düzeltirim ya da bildiğimi okumakta devam ederim herkes gibi. Zaten forumun amacı da bu değil mi? Karşılıklı BİLGİ ve G֖R֜ş paylaşımı. Siz kendi fikrinizi bana karşı saygı ve sevgi çerçevesinde sunudunuz Teşekkür ederim.

Fikirlerimizi paylaşırken bazı karın ağrıları ve hazımsızlıklar nedeniyle mevzilenip fırsat kollayıp en ufak fırsatta terbiye,edep sınırını aşmanın da anlamı olduğunu sanmıyorum. Kimsenin böyle bir hakkı olamaz. Neticede terbiyesizlik ve edepsizlik yapabilmek herkeste olmayan insan üstü bir meziyet değildir. İstenirse herkes herkesi hor görür aşağılayabilir istediği gibi terbiyesizlik yapabilir. ֖nemli olan bu seviyelere inmemeyi becerebilmek... Neyse uzatmanın da anlamı yok :)

Sevgiler, saygılar...

Geri