- Konuyu Başlatan
Ynt: my car 1.4T cosmo
teşekkürlerekoli06 link' Alıntı:Güle güle kullanın hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürlerekoli06 link' Alıntı:Güle güle kullanın hayırlı olsun.
greattGökhan_55 link' Alıntı:öğretmenim Türkçe sanırım size az geliyor, başlık ingilizceyle değiştirildiğine göre?
teşekkürlerr. sizde güzel günlerde kullanınttayan link' Alıntı:hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanın
hokamola link' Alıntı:Sn. matematik55 aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Birkaç gümüş gri görmüştüm, bu kasaya gerçekten yakışıyor. Bu arada bu usb mevzusuyla ilgili bir kelam da ben edeyim. Aracı alırken usb'li olması benim de en önem verdiğim konulardan biriydi, çünkü gerçekten büyük kolaylık. Şu anda da en fazla kullandığım özellik bu diyebilirim. Polemik yaratmak için yazmıyorum ama 'aracım cosmo ama oh ne güzel bende usb çıkmadı yaşasın!' gibi bi yorumu ben de yadırgadım. Bu benim şahsi yorumum kimseyi kırmak ya da incitmek istemiyorum. Siparişle bile gelse üzerinde usb olmayan cosmo aracı ben asla almazdım. Bu nedenle hem usb garanti olsun, hem de bluetooth olsun diye CD500 sipariş ettim. Hepimiz aynı fikirde olacağız diye bir durum yok, ama birbirimize karşı saygı ölçülerini aşan tepkiler vermezsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
çok teşekkürler. aslında dediğiniz doğru . fakat ben mzk dinleme konusunda ipod 160 gb kullanıyorum yani aux girişi yetiyor. zaten ipod olunca usb benim için gereksizdi.. hatta yakında ipad'i di araçta kullanma niyetim var gerekli aparatla. o zaman zaten usb hikaye olur. selamlarrhokamola link' Alıntı:Sn. matematik55 aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Birkaç gümüş gri görmüştüm, bu kasaya gerçekten yakışıyor. Bu arada bu usb mevzusuyla ilgili bir kelam da ben edeyim. Aracı alırken usb'li olması benim de en önem verdiğim konulardan biriydi, çünkü gerçekten büyük kolaylık. şu anda da en fazla kullandığım özellik bu diyebilirim. Polemik yaratmak için yazmıyorum ama 'aracım cosmo ama oh ne güzel bende usb çıkmadı yaşasın!' gibi bi yorumu ben de yadırgadım. Bu benim şahsi yorumum kimseyi kırmak ya da incitmek istemiyorum. Siparişle bile gelse üzerinde usb olmayan cosmo aracı ben asla almazdım. Bu nedenle hem usb garanti olsun, hem de bluetooth olsun diye CD500 sipariş ettim. Hepimiz aynı fikirde olacağız diye bir durum yok, ama birbirimize karşı saygı ölçülerini aşan tepkiler vermezsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
hokamola link' Alıntı:Sn. matematik55 aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Birkaç gümüş gri görmüştüm, bu kasaya gerçekten yakışıyor. Bu arada bu usb mevzusuyla ilgili bir kelam da ben edeyim. Aracı alırken usb'li olması benim de en önem verdiğim konulardan biriydi, çünkü gerçekten büyük kolaylık. şu anda da en fazla kullandığım özellik bu diyebilirim. Polemik yaratmak için yazmıyorum ama 'aracım cosmo ama oh ne güzel bende usb çıkmadı yaşasın!' gibi bi yorumu ben de yadırgadım. Bu benim şahsi yorumum kimseyi kırmak ya da incitmek istemiyorum. Siparişle bile gelse üzerinde usb olmayan cosmo aracı ben asla almazdım. Bu nedenle hem usb garanti olsun, hem de bluetooth olsun diye CD500 sipariş ettim. Hepimiz aynı fikirde olacağız diye bir durum yok, ama birbirimize karşı saygı ölçülerini aşan tepkiler vermezsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
eketen link' Alıntı:[quote author=hokamola link=topic=2194.msg45515#msg45515 date=1315403829]
Sn. matematik55 aracınız hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Birkaç gümüş gri görmüştüm, bu kasaya gerçekten yakışıyor. Bu arada bu usb mevzusuyla ilgili bir kelam da ben edeyim. Aracı alırken usb'li olması benim de en önem verdiğim konulardan biriydi, çünkü gerçekten büyük kolaylık. şu anda da en fazla kullandığım özellik bu diyebilirim. Polemik yaratmak için yazmıyorum ama 'aracım cosmo ama oh ne güzel bende usb çıkmadı yaşasın!' gibi bi yorumu ben de yadırgadım. Bu benim şahsi yorumum kimseyi kırmak ya da incitmek istemiyorum. Siparişle bile gelse üzerinde usb olmayan cosmo aracı ben asla almazdım. Bu nedenle hem usb garanti olsun, hem de bluetooth olsun diye CD500 sipariş ettim. Hepimiz aynı fikirde olacağız diye bir durum yok, ama birbirimize karşı saygı ölçülerini aşan tepkiler vermezsek daha iyi olur diye düşünüyorum.