Mysterious GTC with NeoN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan punkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada jantlar konusunda baya bi olumsuz yorum geldı, halbukı benım cok hoşuma gıden bı cant modelı, dısardan bakılınca okadar uyumsuzmu gozukuyor gercekten? bı arkadas sıyah ustune kırmızı seritli cant fln demiş, o tarzlar cok klasık, her sıyah arabada war dıe, ozellıkle bu cınste we renkte cant tercıhım olmuştu.

Öncelikle kazasız belasız :) Jant konusunda bende açıkcası pek beğenmedim..Ama bazen fotoğrafta çirkin durup normalde canlı canlı görünce Bazı jantlar göze hoşta geliyor ;)

bu arada jantlar konusunda baya bi olumsuz yorum geldı, halbukı benım cok hoşuma gıden bı cant modelı, dısardan bakılınca okadar uyumsuzmu gozukuyor gercekten? bı arkadas sıyah ustune kırmızı seritli cant fln demiş, o tarzlar cok klasık, her sıyah arabada war dıe, ozellıkle bu cınste we renkte cant tercıhım olmuştu.

Bu tarz jantlar geniş kasalı,alçak araçlarda güzel duruyor..GTC ise spor,aerodinamik yönden keskin hatlara sahip ve basık bir araç,bu sebeple orjinal opc 5-çift kol jantları veya yıldız şeklindeki orjinal jantı ile muazzam duruyor.

2010_0403Image0016-1.jpg

Opel-Astra_GTC_2007_800x600_wallpaper_03.jpg

DSCF0738.jpg

DSC02532.jpg

Öncelikle kazasız belasız :) Jant konusunda bende açıkcası pek beğenmedim..Ama bazen fotoğrafta çirkin durup normalde canlı canlı görünce Bazı jantlar göze hoşta geliyor ;)

ewet katılıyorum hocamm :)
en iyisi ben bi kaç tane daha net fotograf cekeyim onları koyayım, senınde dediğin gıbı hocam resimlerde çekimlerden dolayı bazen tam net belli olmuyor.

Son düzenleme:
aslında yay olsa jantlar daha güzel durur neon yakışmış kazasız belasız :):)

bazan böyle uygulamalar yapmaya çalışıolar ama saçma sapan oluyor kimi kendini aydınlatmıo kimi yarım yamalak aydınlatıo ama arkadaşın gece yere iğne atsan aydınlatacak durumda çok güzel.

tabi önemli olan sizin içinize sinmesi güle güle kullanın.

Geri