Mysterious GTC with NeoN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan punkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tum ardkasların dedıkelrıne katılıyorum ayrıca neon olayının devrı gectıkten sonra yapman daha ıy olmus kendını yansıtıyo ama jant konusunda secımın ıy olmamıs orjınal jantları uzerınde dursa cok daha guzel olurmus yanlıs anlamayın kesınlıkle bu benım fıkrım

tum ardkasların dedıkelrıne katılıyorum ayrıca neon olayının devrı gectıkten sonra yapman daha ıy olmus kendını yansıtıyo ama jant konusunda secımın ıy olmamıs orjınal jantları uzerınde dursa cok daha guzel olurmus yanlıs anlamayın kesınlıkle bu benım fıkrım

estafurullah hocam, yorumlar onemli benim için, teşekkür ediyorum yorumlarınız için, boylece benimde kafamda yeni yeni fikirler oluşuyor.

bazan böyle uygulamalar yapmaya çalışıolar ama saçma sapan oluyor kimi kendini aydınlatmıo kimi yarım yamalak aydınlatıo ama arkadaşın gece yere iğne atsan aydınlatacak durumda çok güzel.

sagol hocam, serwiste yaptırdım, gayet başarılı yaptılar.

allah kaza bela vermesin kardesım ıyı gunlerde kullanman dılegımle

sagolun arkadaslar. gecen hafta ön ve arka opel amplemının altında kalan krom kaplama ızgaralara karbon fiber kaplama yaptırdım ve araba kopmle sıyah oldu cokta asi olduğunu düşünüyorum. yenı fotoları cekeyım sizinde yorumlarınızı duymak istiyorum arkadaşlar.

ooo süper:D gtc

kazasız belasız inşallah..

arkadaşımın arabasıydı bu GTC, sanırım sende kuzeniydin öyle konuşmuştuk Artun'la..

yeni uygulamalarıda geçen gün Ümitköy Shell'in ordayken gördüm, arkalı önlü gidiyorduk, carbon kaplamalar yakışmış ancak zamanında Artun'a söylediğim gibi, jantlar daha değişik olabilirdi..

görüşmek üzere..

bu arada, Artun'la aynı binada oturuyoruz.. Belki vosvos'tan aşinalık vardır sende de...

düzeltme: Artun'un kuzeni olabilirsin diyorum ama belki oda aracı sana satmıştır.. Bilmiyorum yaniii

Geri