şimdi ben normal hava giriş hortumuna bir T koyup ek yapsam birini sağ taraftan diğerini soltaraftan tamponun altından çıkarsam bunla aynı işi görürmü görmezmi ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga78' Alıntı:bu nano adını çok duymaya başladım başka ürünleride var diye biliyorum mehmetcim seni bekliyoruz ona göre
muratezcan' Alıntı:Ürün hakkında açıklayıcı bilgi istemiştim.Gelen bilgi aşağıdaki gibidir. Mehmet Gazihan ve diğer ustalarımızdan yorumlar alalım. Ayrıca v-charger ile nanocharger arasında fark var mı? Görüntü ve işlev olarak birbirlerine benziyorlar. Ama ayrıntılı bilgi Mehmet Gazihan arkadaşımızdan gelecek iyişallah.
-----------------------------------------------------------------------
Öncelikle NanoCharger Elektronik bir ürün değildir.
Benzinli , Lpg, dizel Aracın manifolt hava emişine , westinghouse veya turbo westgate parelel olarak bağlanan ve aracınızda hiçbir şekilde orijinallik bozmadan montajı yapılan bir üründür.
Motorda dur kalk esnasında gaz kelebeği kapandıkça,
çalışan motor havayı karter havalandırmasından alır,
ama oradan gelen hava genleşmiş 60 derece sıcaklığında kullanılmış pis yağlı bir havadır,siz gaz pedalına dokunduğunuz an,gaz kelebeği açılır ve enjektörler yakıt püskürtmesinde artma meydana getirir,
ve manifolt hava filtresinden gelen taze hava ile dolar ve piston vakumlar.
Ama bu olana kadar mili saniyeler içinde yakıt bakımından zengin ve hava bakımından fakir karışım oluşur.
Nano charger dur kalk esnasında motorun pistonlarını taze hava ile besler
bu sayede yakıtın tamamen yanmasını ve aynı yakıtla daha fazla kilometre yapılmasını ve çekiş güçün artmasını sağlar.
-----------------------------------------------------------------------