bak arkadasım. bugün dünya üzerinde kullanılan su arıtma olsun hava arıtma olsun hepsinde kullanılan filtreler nanoteknolojik üründür. adamlar bunu açık açık yazmak zorunda değildirler ki yazmazlarda. sistemin çalışma prensibinide çok iyi biliyorum. senin dediğin v-charger da aynı üründür. evet farkı yoktur ve forumda da dedğilin gibi bolca konusulmustur bu konu üzerine. ayrıca ben bugun ayakkabı ürettim diye puma'nın ayakkabı üretmesini yasaklıyamam değilmi? önce biz yaptık.... çocuk gibi ağlamakla olmaz bu. dünya üzerinde tekelcilik bitirilmeye çalışılmaktadır. "v-charger ında herhangi bir iddiası yok bizim ürünümüz nano teknoloji ile yapıldı havayı nano filtresi ile temizleyip saf hale getiriyor diye."
buyur sana link:
http://www.v-charger.com/iletisim.html burdan kendilerine ulaş gerçi açıklayıp cevap vermeyecekler ama senden ricam ürününüzde kullandığınız filtrelerin boşluk çaplarını öğreteilirmiyim diye mesaj at. bakalım çap ne kadar büyükmüş...
bide nanoteknoloji nedir önce onu araştır. bir dev için bizim yaptığımız araba motorları nanoteknolojik ürün olabilir. dediğim gibi bu küçüklüğü anlatır bize... nano bor power. bunun neresi nano teknoloji o zaman sorarım sana. nano çünkü iiçeriisinde nano boyutta tanecikler var o filtrelerdeki boşluklar kadar küçük yani...
"bence sadece isim aldatmacası bu Nanocharger denilen ürün yineliyorum nanoteknoloji ile uzaktan yakından alakası olmayan bir ürün."
ALMAZSIN KULLANMAZSIN BU KADAR BASİT. KONUDA SORULAN SORUYA CEVAP VER BİLDİĞİN GİBİ AMA KİMSENİN YORUMUNA YORUM YAPMA. BİLDİĞİNİ SÖYLE GEÇ GİT.
"Sizde var ise bu nanocharger isimli ürünün resmi internet sitesini verebilirmisiniz?
Nano filtresini incelemek için aradım ben bulamadımda."
buna gelince ATAK GRUP diye araştırırsan şirkete ulaşabilirsin. siteye girdiğinde karşına iletişim diye bir yer çıkacak. ordan mesaj atıp kendin gerekli bilgilere ulaşabilirsin.