nasıl film çekilir?

astra bor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben int den kaliteli bir film alıp camlara kendim çekmek istiyorum. birisi döşemeyi sök. daha iyi ve rahat çekersin dedi. ama arabamda döşemeyi sökmeye nerden başlamalıyım. astra f 9 model

bence film işine hiç bulaşma düz cama bile baya zor oluyor, arac camları daha da zor olur filmi de batırma derim madem kalıtelıymıs.

Cengiz abinin dediğini yapmanda fayda var eklenti yok. tamamen katılıyorum :)

ben camları hiç söktürmedim film çekilirken zaten polis abiler çizicek die buluduğum en ucuz yere yaptırdım:D 90 ytl verdim ön cam dahil bütün camlara :)

kapı içlerini sökebilrseniz çok kolay ve düzgün olur hiç bir zorluğu yok bnde kendim çekmiştim isterseniz msn den anlatırım

arabanız vectra c ise hiç uğraşmayın daha bugün denedim en ufak hatada film kırılıyor rezil oldu film bıraktım bende camlar çok bombeli

vectralara benım dıyen cekemıyor bu ısı profesyonelıne yaptıracaksınn ama senın aracda bılmıyorum yapabılırmısın

Ben kendim çekmekten vaz geçtim. Şu anda Afyon da görev yapıyorum. Burada sordum 40- 80 yt arası yapıyorlar. işçilik ve film birlikte. Çizilmez zetta diye bir film var. 80 dedi. Sadece arka cam ve ön cam hariç. Fiyat ve marka nasıl arkadaşlar. Dediğine göre Alman malıymış. 1 ay sonra İzmir e tatile gideceğim. İzmir de bildiğiniz bir yer var mı? Eğer fiyat ve marka(gerçihangi marka iyi onu dabilmiyorum) öğreniverirseniz memnun olurum. Açık siyah veya mavi düşünüyorum. mavi düşünmemin sebebi. Ön camdaki orijinal güneşlik ile bütünlük sağlaması için. Fikirlerinizi bekliiyorum

kendin çekmekten vazgeçtiğin iyi olmuş. arka cam neden hariç anlamadım. arkaya çektirmezsen o zaman bütünlük bozulur bence. mavi konusunda pek olumlu bakmam ben, açık saiyah daha iyi olur. (1 numara) izmirde kesin bulursun ama sana verilen fiyata olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar bizler neden yasak olan şeylere ilgi duyarız acaba ?

Geri