nasıl film çekilir?

Sende haklısın

Arkadaşlar bizler neden yasak olan şeylere ilgi duyarız acaba ?
Valla haklısın . Neden ilgi duyarız ki? Aslında ben sadece koltuklar kırarmasın, yazın klimaya fazla yüklenmeyelim ve kem gözlerden sakınalım diye takmayı düşünüyom, ama dediğin gibi birde yasak ya. Ondan da çekiniyom

sevgili AstraG ,

1- ben yada biz diyeyim genel olarak yasak olduğu için değil sadece ve sadece görünümü güzelleştirsin yada bilemedin klimaya binen yükü azaltsın yada vay efendim içinde kendimizi daha bir konforda hissedelim diye takmayı düşünüyor yada takıyoruz. ve ilgimizde bundan. bunu yasaklayan zihniyetin olaya bakış açısı farklı o ayrı bir konu. belki kendi içinde gayet mantıklı ritüellere sahip bir bakış açısı o da ayrı ama durum bundan ibaret sadece.

2- peki bütün bunlar bir yana sen niçin bu kadar irdeleyici ve eleştirel ve bir o kadar da subjektif yaklaşıyorsun çoğu konuya. yani siyah , beyaz değil biliyorsun bu dünya gride daha bir geniş oluyor bantgenişliği..

valla yasak mantıklı oldukça yasaktır! mantık yoksa itina ile delinir :)

arka cama bikere deneyeyim dedim sabah bi kalktım baloncuk dolu hiç bulaşılcak iş değil :D

bencede çektir bualıma girersin

bugün çektirdim filmi.. ankara can can oto da. açıkcası kesinlikle benim senin yapacağın birşey değil ama şunuda bilin ki sen ben yapsak çok daha iyi yaparız.

Geri