9 Ocak 2008 #12 onur_arslan_59 Kayıtlı Kullanıcı 17-Çanakkale Katılım 25 Eyl 2006 Mesajlar 2,226 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et gercekten hos olmus
9 Ocak 2008 #13 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ayri bi hava katmis
9 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #14 uurmanigidi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Kas 2006 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et tşkkürrler...
9 Ocak 2008 #15 KADIOGLU Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 576 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et plakanın altındaki kısma yapmadan sadece panjuru yapsanız gayet şık olur bence
9 Ocak 2008 #16 I ISMMZM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 430 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et uurmanigidi' Alıntı: ya kac metre nikelaj qitti bilmiyorum ama :S max 15 ytL ... ben kendim yaptımm bi maket bıcagı yeterli... Genişletmek için tıkla ... Bana görede güzel durdu, nasıl bir malzeme bu nasıl tutturuyorsun ?
uurmanigidi' Alıntı: ya kac metre nikelaj qitti bilmiyorum ama :S max 15 ytL ... ben kendim yaptımm bi maket bıcagı yeterli... Genişletmek için tıkla ... Bana görede güzel durdu, nasıl bir malzeme bu nasıl tutturuyorsun ?
9 Ocak 2008 Konuyu Başlatan #17 uurmanigidi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Kas 2006 Mesajlar 572 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ISMMZM' Alıntı: Bana görede güzel durdu, nasıl bir malzeme bu nasıl tutturuyorsun ? Genişletmek için tıkla ... nikelajın arkasında cift taraflı bandı saten varr hemen yapısıoo.. ama arabayı yıkatırkenn fazla su vurdurmamak lazım..
ISMMZM' Alıntı: Bana görede güzel durdu, nasıl bir malzeme bu nasıl tutturuyorsun ? Genişletmek için tıkla ... nikelajın arkasında cift taraflı bandı saten varr hemen yapısıoo.. ama arabayı yıkatırkenn fazla su vurdurmamak lazım..
9 Ocak 2008 #18 SAFA SENTURK Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ocak 2008 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 www.peruccitextile.com gerçekten 10 numara güle güle kullan!
9 Ocak 2008 #19 I ISMMZM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 430 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et uurmanigidi' Alıntı: nikelajın arkasında cift taraflı bandı saten varr hemen yapısıoo.. ama arabayı yıkatırkenn fazla su vurdurmamak lazım.. Genişletmek için tıkla ... ozaman sağlam durmaz diye düşünüyorum çünkü yapışacak yüzey o bant kadar geniş değil
uurmanigidi' Alıntı: nikelajın arkasında cift taraflı bandı saten varr hemen yapısıoo.. ama arabayı yıkatırkenn fazla su vurdurmamak lazım.. Genişletmek için tıkla ... ozaman sağlam durmaz diye düşünüyorum çünkü yapışacak yüzey o bant kadar geniş değil
9 Ocak 2008 #20 maximm Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Tem 2007 Mesajlar 962 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et bencede güzel olmuş...