Abi inanırmısın valla eskişehire gelip gezmek için para biriktiriyordum bende
Olcay pasta cola + çibörek benden:sulanma: gelmeden önce haber ver
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi inanırmısın valla eskişehire gelip gezmek için para biriktiriyordum bende
Olcay pasta cola + çibörek benden:sulanma: gelmeden önce haber ver[/QUOTE4]
sagol abicim valla emın ol haberleşiriz ilkbaharda daha guzel olur dıye dusundum ve ılkbaharda gelmeye karar verdım ...
1000 kmde 0.125 yakmasıyla 0.25 arasında 125 tl fiyat farkı var ama aracı devirli kullanmanın zevki paha biçilemez. 1000 kmyi ayda yapan benim gibi biri için 125 tl önemli değil herşeye para harcamıyoruz sonuçta parayı ordan arttırıp neye harcayacağız ki yani devirli kullanıp keyif almanın maliyeti 125 tl bu parayı buradan arttırıp 125 tl lik başka ne beni mutlu eder....
Benzin veya gazı atarsınız dolaşırız hem gerçekmiymiş şahit olup inanmaya başlarsınız 90 km hızla gıtmıyorum 80 km ye ayagımı sabitleyip o sekılde gidiyorum 80km ye ulastıgımda ayagımı gazdan çekıp sadece 1 cm kadar dokunuyorum o sekılde hızım sabitleniyor duz yolda ayrıca cıplak ayak veya çorapla kullanıyorum yeri gelince tasarruf bana göre herşey daha fazla dolaşabileceksem bu yaptıklarım hiçbişey
konu çok ilginç yerlere gelmiş :d eğlenceli oldu okuması. Olcay her seferinde öyle bir vurgulamışki, sanki 80den hızlı gidenler kaza yapıyor,birilerini öldürüyor. Burda kimse sana 180 200le git demiyorki. 80'o yol çekilirmi. Ben sıkılıyorum o kadar yavaş ve aynı hızlarda gittiğimde. 95-110 ideal şehirlerası. üstelik biraz daha hızlanmak o kadar yolda 5kuruş farkettirir. Ben ekonomi için değil keyif almak için biniyorum arabaya. Ekonomiyi düşünsem bu kadar toplu taşıma kullanırım. Vergisi yok sigortası yok egsoz emisyonu yok yakıtı yok bakımı yok. en ekonomik şekilde keyif almaya bakmak lazım. Sonuç olarak herksin bildiği bir laf var "aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın."
Çıplak ayak ve çorap olayı ilginç olmuş bu kadar kendini yoracağına cruise control taktır, sabit gidersin!
evet aslan besleyip yediğine bakmayacaksın, 80 km hızı şehir içinde yapacaksın, allah ne verdiyse basacaksın, keyif alacaksın!