kazasız belasız kullan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
estağfurullah neden kusura bakıyım yorum bekliyorum dedim övgü demedim. şuan için maddi olarak çok uygun bir zaman olmadığı için birde açıkcası öncelik olarak görmediğim için ekleme şeklinde oldu düze çıkarsam (arkadaşım da aynı şekilde) güzel bir ön tampon yaptırmayı düşünüyorum, (şöyle sis farı falan olan) benim arka tamponun ekleme olduğu çok belli olmuyor zaten yarısından fazlası orjinal tampona geçme olduğundan kötü durmadığını düşünüyorum.ikisininde ön eklemeler çok çakma durmuş kusura bakmayın ama.. güle güle keyifle binin
estağfurullah neden kusura bakıyım yorum bekliyorum dedim övgü demedim. şuan için maddi olarak çok uygun bir zaman olmadığı için birde açıkcası öncelik olarak görmediğim için ekleme şeklinde oldu düze çıkarsam (arkadaşım da aynı şekilde) güzel bir ön tampon yaptırmayı düşünüyorum, (şöyle sis farı falan olan) benim arka tamponun ekleme olduğu çok belli olmuyor zaten yarısından fazlası orjinal tampona geçme olduğundan kötü durmadığını düşünüyorum.
aman üsdat çok para 400 YTL ben 200 YTL ye yaptırdım.evet arkası bir bütünlük içinde durmuş... benmde bu aralar niyetim var sem tuninig 400 civarı bir fiyat çıkartmış komplesi için.. bakalım araştırmaya devam ediyorum bende..