Ynt: Navi 600 Hakkında Soru
Bu gün genel müdürleriyle konuştuk. Olayın tamamen onların hatası olduğunu kabul etti. Telafi etmek için ne gerekiyorsa yapacağım dedi. Ben de aracın iadesini istedim. Bunun üzerine bana araca NAVI 600 hariç istediğim navigasyon sisteminin onlar tarafından takılmasını, bu sistemin tamamen stabil çalışacağının ömür boyu garantisini, çalışmaması durumunda aracın iadesini kabul edeceğini söyledi. Bunların hepsini antetli kağıda sözleşme olarak yazıp imzalayacağını da belirtti. Bunun yanında aracın ilk servis bakımını da ücretsiz yapacağını söyledi. Hoparlör konusunda da yardımcı olacakmış.
Salı günü tekrar görüşeceğiz. Ancak kararsız kaldım. Okuduğum kadarıyla NAVI 600'ün haritası büyük şehirler dışında yetersiz kalıyormuş. Necvox, Naviin, Cyclone gibi sistemlerin haritaları daha güncel ve daha iyiymiş. Benim tek endişem bu sistemlerin stabil çalışmamasıydı. Onun da garantisini vereceğini söylüyor. Olmazsa da aracı iade alacağını belirtiyor. Bu noktada tercih meselesi haline geldi. Eğer sorunsuz çalışacaksa daha fazla uğraşmak istemiyorum açıkçası. Yasal olarak da güvence altında olacağım için kabul etmeyi düşünüyorum. Sizce hangi sistemi taktırmalıyım?