Nazar değdi herhalde (Kaza)...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

geçmiş olsun allah beterinden saklasın

geçmiş olsun kardesım Allah daha beterinden korusun

Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Resim çektim bugün :

kaza.jpg

Kaportacımla görüştüm ve parça değişimi gerekmeden halledilebileceğini söyledi. Jant salınım yapmıyor o da sağlam ve yürüyen aksamda hiçbir şey yok. Kısacası "sağlam" arabaymış :) diğer aracın fotoğrafını çekemedim çünkü kendi servisine çekmişler onu da çekebilseydim ne kadar sağlam olduğu daha net belli olacaktı.

çok geçmiş olsun.evimin önünde gözümün önünde az önce bir kaza oldu.2008 fiat palio 2004 astraya arkadan süratle vurdu(50 km/h vardır-büyük ihtimal şirket şoförü).inanınki astrada en ufak birşey yok.palionun önü euroncapten çıkmış arabalara döndü.opelim olduğuna birkez daha sevindim.arabalarımız taş gibi maşallah.Allah beterinden saklasın

Son düzenleme:
Geçmiş olsun

araç alırken biraz daha para vermek işe yarıyor.ben vivaro ile bi kaza yaptım,daha doğrusu yaptırdılar,70le vurdum,araba pert oldu ama arabanın pertlik hali yoktu.emsali bazı marka araçlar vivarodan 3-5 milyar azdı fiyatları.3-5 milyar nesine vercem demeyim,görmediğimiz yerlerde,kazada bizi kurtaran noktalar var.vivaroda ön camın altında boylu boyunca uzanan soba borusu büyüklüklerinde çelik barlar çıktı.o gün parayı nereye verdiğimi anladım.
adaş,senin kazana gelince,o kdr az çizikle o aracın aksamının şakülünün kayması imkansız.arabanda hiç bi şey yok,,inan bana sadce boyalık işin var,metal ve jant boyancak,,başka hiçbişeyi yok arabanın.

Geri