Nazar değdi herhalde (Kaza)...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burakasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç alırken biraz daha para vermek işe yarıyor.ben vivaro ile bi kaza yaptım,daha doğrusu yaptırdılar,70le vurdum,araba pert oldu ama arabanın pertlik hali yoktu.emsali bazı marka araçlar vivarodan 3-5 milyar azdı fiyatları.3-5 milyar nesine vercem demeyim,görmediğimiz yerlerde,kazada bizi kurtaran noktalar var.vivaroda ön camın altında boylu boyunca uzanan soba borusu büyüklüklerinde çelik barlar çıktı.o gün parayı nereye verdiğimi anladım.
adaş,senin kazana gelince,o kdr az çizikle o aracın aksamının şakülünün kayması imkansız.arabanda hiç bi şey yok,,inan bana sadce boyalık işin var,metal ve jant boyancak,,başka hiçbişeyi yok arabanın.

Aynen katılıyorum, benim Opel tercihim zaten güvenli olması ile ilgiliydi başta ve ilk kazamda, her ne kadar üzülsem de, bu güveni tazeledi. Diğer arabanın sahibi bile inanamadı benim aracımı gördüğünde çünkü darbesinin etkisiyle 180 dereceye yakın spini ben attım ama bugün öğrendiğim kadarıyla onun aracında 1500 ytl'lik bir masrafı var (2004 model Ford Fiesta).

geçmiş olsun.. Bİz ne kadar dikkat etsekte biri geliyor bizi buluyor.. Daha iki gün önce arabayı park ettiğim yerde sol ön çamurluktan sürtmüşler.Allahtan bir şey yok sadece boyası zedelenmiş Bir de sürten araba Mavi...

gecmiş olsun

geçmiş olsun...
arkadaşlar özellikle yağmurda aman dikkat. Altınızdaki araçta abs asr eps ne olursa olsun siz aracınıza işi bırakmayın. size birşey olmaz ama karşınızdakine vereceğiniz zarardan vizdan azabı çekmemek için çok dikkatli olun. adı üstünde kaza, olacaksa olur ama vereceği hasarları kayıpları en aza indirmek için dikkati elden bırakmayın. Dün izmitten istanbula gişeye girdim daha 2. virajda otoban katılım virajında tır dorsesindeki beton ayakları (nasıl girdiyse artık viraja) kaydırmış kasanın sağ tarafı paramparça idi. işte bu kaza değil.Çünki adam yükü sağlam yerleştirse, viraja uygun hızda girse bu olmaz. gene bu sabah daha 1 saat önce teraziderede otogar yönüne giderken otobüs 25 cm kaldırımı aşmış yan sokaktaki torosa 10 cm kala altı takıldığından durmuş. şimdi bu kazamı, adam nasıl gidiyodu acaba. o yağmurda nasıl savruldu ki kaldırıma öyle dik girdi. ya kaldırımda o an yaya olsaydı. hepsi altında sonrada kaza... daha bitmedi işim bitti otogardan haliç yönüne A. Menderesin mezarının ordaki köprülü virajda taksi yola ters dönmüş duruyo. bu taksi ne yapıyodu, tabiki asıldı gaza yol zaten sakat, bilen bilir (eğimden dolayı) yerlerde ıslak, öyle dönersin işte... sonra milletin işi gücü yok seni kuyrukta durkalk sevgiyle anarak! yola devam edecek....
arkadaşlar Burağın başına gelenler gibi siz kendinizi ne kadar kollarsanız kollayın her an bunlar olabilir. önemli olan bu anlarda dikkatli davranmak olanı en az hasarla atlatmak.
yukarda anlattığım 3 olayda önlenebilir kazalar idi. keza arkadaşımızınkide. sadece dikkat...

tekrar geçmiş olsun arkadaşım...
herkese kazasızz belasız yolculuklar...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun ama işte opel olduğunu kanıtlamış ;) nerdeyse hiç bişey olmamış gibi :)

geçmiş olsun kardeş....

Hepinize çok teşekkür ediyorum tekrar. Bu arada Zafer Bey size de gemiş olsun, başınızdan bi hırsızlık olayı geçmiş. Sanırım en kötüsü de o :(

evet daha önce de dediğim gibi astraya o arabanın o bölgeden verebileceği hasar ne olabilir ki

Geri