Nazar Değdi... Ufak Bir Kaza Atlattık...

geçmiş olsun.İzmir Çiğli Organize Sanayii de Opel araştırma servisi var.Orada iyi ustalar var. Seninle yakından ilgilenirler.

yetkili servisin canına minnet,parça değişiminde sınır tanımıyorlar.çamurluk değişmiş aracın değeri düşmüş umurlarında olmuyor.bagaj kapağı,sağ arka çamurluk bu ikisini değiştirmek isteyebilirler.siz,servisteki usta ve eksper arasındaki diyaloğa bakar..

peki exper değişsin derse aracı servise vermeme, kendimizin yaptırma durumumuz olabilir mi?

yetkili servisin canına minnet,parça değişiminde sınır tanımıyorlar.çamurluk değişmiş aracın değeri düşmüş umurlarında olmuyor.bagaj kapağı,sağ arka çamurluk bu ikisini değiştirmek isteyebilirler.siz,servisteki usta ve eksper arasındaki diyaloğa bakar..

malesef aynen bunları söylemiş hasar danışmanı...

bagaj kapağı ve çamurluk değişecek demiş, camın altından kesiliyormuş çamurluk nasıl olacak anlamadım :confused:

experi bekliyoruz yarın gelecekmiş...

gecmış olsun

teşekkürler arkadaşlar...

birde 10 güne anca çıkarmış araç servisten... bana çok uzun gibi geldi :confused:

5 ay önce kasko benim sol stop lambası değişmesi için ve arka tamponda 10 cm lik sadece göçük boyada hasar yokken 1 hafta serviste yattı
i5482269_g-r-nt-011-jpg
i5482270_g-r-nt-010-jpg

arkadaşllar araç 12. gündür hala serviste... Pazartesiye kalmış...
Arkas'tan nefret ettik... Arka çamurluğu değiştirirlerken yani çamurluğu keserlerken arka camın fitilini de kesmiş beyfendiler yanlışlıkla, camda fabrika çıkışı olduğu için fitil yapışıkmış ayıramamışlar arka camı da komple değiştireceklermiş !!! :mad: sizden bir şey talep etmiyoruz bizim hatamız değiştiricez demişler birde... Allah aşkına ilk sayfadaki resimlere bir bakın, ufak bir kaza dedik iki parçayı yok yere değiştirdiler, şimdide kendi hataları ile arka cama hasar verdiler ve onu da değiştiriyorlar... Bu durumla ilgili ne yapabiliriz? Tazminat vs. ile ilgili avukat arkadaşla konuştum değer kaybı davası açabiliriz ancak dedi, o da geçenlerde açmışlar bilir kişi gelmiş az bir değer kaybı var yönünde görüş bildirmiş bir araca, talep ettiklerinden çok daha az bir rakam söylendiği için dava sıkıntıdaymış... Arka cam çok değerli bir şey değil sonuç çıkmaz diyor... çok sinirliyim...

Geri