Nazar Değdi... Ufak Bir Kaza Atlattık...

sağolun arkadaşlar yok çok şükür bizde birşey ama adamlar 3 parça değiştirdi sadece bu ufak kaza yüzünden... arka cam zaten ekstra oldu... (2. sayfanın son mesajında anlattım)
Birde babam opel egemi aramış durumu anlatmış arka çamurluğu keserken arka camın keçeleri de kesildiği için değiştiryorlar diye, opel egemde doğrudur abi bu araçlarda o parça oraya yapışık değişmesi normal demişler... :confused:

Öncelikle geçmiş olsun canını sıkma,
Anlamadığım o parça değişince neden sıkılıyorsunuz? sonuçta çekişlenen parçadana daha sağlıklıdır. kesilme dediğiniz orası zaten ayrı parça punkta kaynaklarla tutturulmuş yanları lehimlenmiş parça.. punktaları delinecek lehimlerden sökülücek yani parça kalıpta outurtulacak punkta kaynak ve lehimleri en son boyama... avrupa da aynısı yapılır maucunlama ileride çürümesi daha mı iyi veya kaza yapılan yerdeki sacın özelliğini kaybetmesi inci darbede daha içeri girmesi daha mı iyi? sizin toroslar olsun doğanlarınız olsun kazada neden arac parçalanıyor merak ettinizmi? kaza doğrult kaza doğrult sonunda büyük kazada sağ kalmayacak şekilde akaordiyon gibi ezilme :D

sağolun arkadaşlar yok çok şükür bizde birşey ama adamlar 3 parça değiştirdi sadece bu ufak kaza yüzünden... arka cam zaten ekstra oldu... (2. sayfanın son mesajında anlattım)
Birde babam opel egemi aramış durumu anlatmış arka çamurluğu keserken arka camın keçeleri de kesildiği için değiştiryorlar diye, opel egemde doğrudur abi bu araçlarda o parça oraya yapışık değişmesi normal demişler... :confused:
usta kızma ben daha sana en basından soyledım hatta ustamın numarasını vermıstım keske arasaydın gerı alsaydınız aracınızı yazık etmısler arabaya gercektende...

usta kızma ben daha sana en basından soyledım hatta ustamın numarasını vermıstım keske arasaydın gerı alsaydınız aracınızı yazık etmısler arabaya gercektende...

haklısın dostum... o mesajını gönderdim babamlara... Araç abimin, izmirde babama bıraktı o da öğretmen, işi gereği aydın/didim'e döndü... Babam ilgilendi daha çok izmirde araçla... Sonuçta yetkili servis ve kasko var diye Arkas'a aracı verdiler güvenerek... birde aracı alınca açıçası maddi yönden elde pek birşey kalmadı... kasko tek çareydi belki de tamirat için... sonuçta abim binici, satmaya niyeti yok... fotograflarda mevcut, evham kapan olursa gösteririrz kaza buydu diye... ne diyelim hayırlısı... ama gerçekten üzücü bir durum...

Öncelikle geçmiş olsun canını sıkma,
Anlamadığım o parça değişince neden sıkılıyorsunuz? sonuçta çekişlenen parçadana daha sağlıklıdır. kesilme dediğiniz orası zaten ayrı parça punkta kaynaklarla tutturulmuş yanları lehimlenmiş parça.. punktaları delinecek lehimlerden sökülücek yani parça kalıpta outurtulacak punkta kaynak ve lehimleri en son boyama... avrupa da aynısı yapılır maucunlama ileride çürümesi daha mı iyi veya kaza yapılan yerdeki sacın özelliğini kaybetmesi inci darbede daha içeri girmesi daha mı iyi? sizin toroslar olsun doğanlarınız olsun kazada neden arac parçalanıyor merak ettinizmi? kaza doğrult kaza doğrult sonunda büyük kazada sağ kalmayacak şekilde akaordiyon gibi ezilme :D

Düşünsenize aracı satmak istediğinizde;
Değişen Parçalar: Arka bagaj kapağı, Sağ Çamurluk ve Arka Cam...
Ben böyle bir aracı alacak olsam "oha kamyon çarpmış buna sağ arkadan cama kadar girmiş heralde" diye düşünürüm... Tamam gerçi fotoları mevcut ancak yine de can sıkıcı bir durum...

Son düzenleme:
bugün aracı gelin teslim alabilirsiniz hazır diye aramışlar... saat 18.00'de babam gidip alıyor aracı, eve geliyor, bagajı yüklüyor tam yola çıkacak aracı abime teslim için bi bakıyor anten yok :// arıyor hemen tabi ama açan yok kapanmış... yarını bekliyorlar şimdi... torun sevmeye bir gün önceden gidecekti niyetlenmişti ne güzel ama hayal kırıklığı yaşadı adamcağız... :)
Arkas tam bir "anten"miş onu anldık ! Bir daha asla Arkas'a çay içmeye bile uğramayız...

Geri