Ne çabuk geçti 1 sene böyle

Murat abicim senin o güzel manalı sözlerin o kadar renk katıyorki bu siteye ;) nice senelere abicim ;)

Bende herkese teşekkür ederim Murat abiye katılmamak elde değil bu kadar seviyeli bu kadar saygılı bir forum sitesi daha yok işin gerçeği bu, herkes abi kardeş gibi burada ;)

Maşallah Murat abi, nice senelere diyelim. Her foruma sizin gibi cana yakın "ABİ" ler lazım. Allah muhabbetimizi bozmasın...

Murat abicim senin o güzel manalı sözlerin o kadar renk katıyorki bu siteye ;) nice senelere abicim ;)

Bende herkese teşekkür ederim Murat abiye katılmamak elde değil bu kadar seviyeli bu kadar saygılı bir forum sitesi daha yok işin gerçeği bu, herkes abi kardeş gibi burada ;)
Sevgili Mustafa Kardeşim Teşekkür Ederim. Dileklerine ve Görüşlerine Canı Gönülden Katılıyorum
Opelim.Net ailesi olarak Hep Birlikte Nice Yıllara Sağlık ve Sevgiyle

sana seviyoruz murat abi mangalda görüşmek üzere :d

Nice yıllara abi, gercekten bu sitede zaman çok çabuk geciyor
Haklısın Berker Kardeşim Haklısın. Nice Yıllara Hep Birlikte olmak dileğiyle.. Bu arada minik kardeşimize de kucak dolusu Sevgiler gönderiyorum. Yüce Mevlam sağlık sıhhatle uzun ömürler versin

Zaman geciyor gercekten ve biz bu forumda zamana güzellikleri sığdırıyoruz bundan sonrada böyle devam edeceğine inanıyorum.

Geri