Murat abi opelim.net ailesi olarak hep birlikte nice senelere Bu site için şunu söyleyebilirim daha msn açmadan siteyi açıyorum Gerçekten bu site sayesinde bende çok güzel dostluklar kazandım. Opelim.net'in bende yeri apayrı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediklerine aynen katılıyorum Burak, Herkes burada birbirine faydalı olabilmek için neredeyse birbiriyle yarışıyor. Nice Yıllara diyelimGerçekten benimde çok sevdiğim bir site. Üyesiyle, konularıyla vesaire çok seviyorum. Vaktimiz çok güzel geçiyor.. Çok fazla bilgi edindim üye olduğumdan beri. Ben de birilerine faydalı olduysam ne mutlu bana.
Dileklerine ve Temennilerine katılıyorum Savaş Ağbi, Sağlık ve sıhhatle hep beraber burada oluruz. Sevgiler ve SaygılarlaNice seneler olsun Murat. İnşallah daha sonraki yıllarda da beraber oluruz.
Çok Teşekkür ederim Sevgili Mehmet, Nice senelere hep birlikteAllah sağlıklı,mutlu ve en önemlisi ailenizle beraber uzun ömür nasip etsin..
Forumda nice senelere
Sağol Ergin'ciğim... Senin gözünden bir şey kaçar mı hiç.birlikte nice senelere murat bu arada her mangalda biraz daha fazla et götürüyorsun gözümden kaçtı sanma..
Aynen Sevgili Emre Kardeşim. Nice yıllara Hep birlikteMurat abi opelim.net ailesi olarak hep birlikte nice senelere Bu site için şunu söyleyebilirim daha msn açmadan siteyi açıyorum Gerçekten bu site sayesinde bende çok güzel dostluklar kazandım. Opelim.net'in bende yeri apayrı..
Az kalmış Sevgili Alican 2 yılını doldurmaya Nice yıllara hep birliktecidden zaman çok çabuk geçiyor bende farkettimki
26-08-2007 nerdeyse 2. senemi doldurucam
Sevgili Ergin, sana yardımcı olmaktan et yiyemiyorum ve ajjj kalıyorummbirlikte nice senelere murat bu arada her mangalda biraz daha fazla et götürüyorsun gözümden kaçtı sanma..