Ne çabuk geçti 1 sene böyle

Murat abi opelim.net ailesi olarak hep birlikte nice senelere ;) Bu site için şunu söyleyebilirim daha msn açmadan siteyi açıyorum :) Gerçekten bu site sayesinde bende çok güzel dostluklar kazandım. Opelim.net'in bende yeri apayrı..

cidden zaman çok çabuk geçiyor bende farkettimki
26-08-2007 nerdeyse 2. senemi doldurucam :D

Gerçekten benimde çok sevdiğim bir site. Üyesiyle, konularıyla vesaire çok seviyorum. Vaktimiz çok güzel geçiyor.. Çok fazla bilgi edindim üye olduğumdan beri. Ben de birilerine faydalı olduysam ne mutlu bana.
Dediklerine aynen katılıyorum Burak, Herkes burada birbirine faydalı olabilmek için neredeyse birbiriyle yarışıyor. Nice Yıllara diyelim

Nice seneler olsun Murat. İnşallah daha sonraki yıllarda da beraber oluruz.
Dileklerine ve Temennilerine katılıyorum Savaş Ağbi, Sağlık ve sıhhatle hep beraber burada oluruz. Sevgiler ve Saygılarla

Murat abi opelim.net ailesi olarak hep birlikte nice senelere ;) Bu site için şunu söyleyebilirim daha msn açmadan siteyi açıyorum :) Gerçekten bu site sayesinde bende çok güzel dostluklar kazandım. Opelim.net'in bende yeri apayrı..
Aynen Sevgili Emre Kardeşim. Nice yıllara Hep birlikte

inşallah hep beraber nice yıllara murat bey, ayrıca görüşleriniz için teşekkürler..

birlikte nice senelere murat bu arada her mangalda biraz daha fazla et götürüyorsun gözümden kaçtı sanma..:)
Sevgili Ergin, sana yardımcı olmaktan et yiyemiyorum ve ajjj kalıyorumm
İçecekler konusunda da sana kim hizmet ediyor
Nasıl servis yapıyorum ama:D

Geri