................... arka bagaj fitiline Antalya eski sanayisinde iki dükkanda 350 lira dedi. takım alacak olsak acımazlar 2000 lira der geçerler.
Arka bagaj fitili 4-5 metreye yakın oluyor, ben kaliteli yan sanayisini İzmir'de 100 TL ye aldım, Tamam iş görüyor ama zaman zaman keşke eskisini hiç atmasaydım dediğim zamanlar oluyor .
Bu daha neki dostum 2008 vectra c aracıma bagaj kilidi aldım yolda görsen tekme bile vurmaya degmez dersin ama 230 tl fiyat çıktı derlerdi inanamazdım opelin parçaları çoooook pahalı...
Ben Vectra A için bagaj kiliti almak zorunda kaldım, Ankara'da çıkmasına 50 TL istediler 40 TL ye zar zor aldım. Maalesef Opel'in parçaları günümüzde üretilen birçok yeni model araçlarda olduğu gibi pahalı ama parçalar için bir o kadar da kaliteli diyebiliriz. Mesela benim kazada kırılan (aslında kilit tamir olurdu ama araç kaskolu olunca malum sanayide akan sular duruyor) kilit 26 senelik orijinal parçaydı. Başka bir örnek vermek gerekirse 2005 veya 2006 yılında ben Vectra B 'ye 200 TL ye yedek anahtar temin edebiliyorken Renault Megan'ların anahtarı için 250 TL isteniyordu. Yani bu tür araçların yedek parça fiyatları ile sanayilerde her zaman baz alınan kuş serisinin yedek parça fiyatları aynı olmuyor.