Savaş abi kısaca, ne birbirimize nede devletimize güvenimiz kalmadı. Düşünsenize millet sıfır araba alıyor ve boya kontrolü yaptırma ihtiyacı duyuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kışa kadar birşey yoktu hocam. mesela tam zamanını unuttum ama 1 hafta önce yıkattığımda sorun yoktu 1 hafta sonra o sorun çıktı. benim ihmal ettiğim yok. (ayda 2-3 sefer araba yıkatan birisiyim. öyle olsaydı. önceden bu sorun çıksaydı, önceden yaptırırdım kışa kadar beklemezdim.)Fiyatların yüksek olmasını eleştirebiliriz fakat, yedek parçaların ellerinde bulundurmaması konusunda tek suçluda servisler veya sanayideki esnaf değil. Sonuçda fitil 3-5 ayda bir veya yılda bir değişen parça değil. esnafda bu tür parçaya para bağlamayıp sipariş üzerine getirtiriyorlardır.
ozaman suçu birazda kendimizde aramamız lazım. fitil konusunu örnek verecek olursak, fitille ilgili bir sıkıntınız var ise neden kış gelmeden önleminizi almadınız.
yanlış anlamayın ama, evet hocam ilk önce kendimizden başlamalıyız. yorumlarımı okudunuz mu ?Abi harbiden paranoyak olduk. yapılan her iyiliğin altında bi kötülük arıyoruz.
Nasıl olacak bilmiyorum fakat, toplum olarak bi şekilde bunu kırmamız lazım.
evet hocam, yalnız ben büyük bir şehirde oturuyorum. burdaki sanayilerin büyüklüğünü görseniz şaşırsınız. heleki yeni sanayi. bildiğin bir ilçe.Ahmet ben senin mesajlarını okudum. Senin çekmiş olduğun sıkıntıları inan zaman zaman hepimiz çekiyoruz. Ustalar bir çok sorunu deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorlar burda hemfikiriz. Ancak sen her parçayı bulabileceğimiz yerler olması lazım diyorsunya, malisef böyle bir durum yok. Arz ve talep meselesi, nadiren talep olan malzemeyi getirmiyorlar. Esnaf gözüyle baktığında onlarda haklı neden para bağlasınlar.
Bende küçük bir ilde yaşıyorum, ben parçaları internetten alıyorum.