Necvox 9833 HD Black Edition

Ynt: Necvox 9833 HD Black Edition

mucahitduran link' Alıntı:
Abi görüntü olarak ona alıştım. Rahatsızlık vermiyor. Ve harita güncelleme açısından çok faydalı. Önceden cihazların arkasındaymış (halen satılan bazı cihazlar da o şekilde) güncelleme yapılabilmesi için bildiğim kadarıyla komple ön göğüsün sökülmesi gerekiyor. Sök-tak, sök-tak en son çatırdamaya başlayacaktır :)

Nedense necvox a isinamadim bir turlu. Ama hic kullanmadim simdi yalan olmasin.

Cyclone'da sd karti cikarmamiza gerek yok. 1 usb tum isi goruyor bravoo

Silince garantiden çıkartırlar diye korkuyorum kardeşim yahu... ֜zerine mat bir siyah bantla kapatsak ? :

Neyse öyle kalsın en iyisi  :)

Konu için teşekkürler eline sağlık.

madmax50 link' Alıntı:
Neyse öyle kalsın en iyisi  :)

Konu için teşekkürler eline sağlık.

Rica ederim paylaşımlarım devam edecek... :)

B֜LENT link' Alıntı:
thnxx mucahit.
Birtek ekranin yanindaki harita karti girisini sevmiyorum bu cihazin.
Sonradan takma oldugu belli oluyor.
bulent abı  zaten sonradan takma bu cıhaz  :D sen hangı edıtıonda orjınal multımedya cıhazı  gordun

Hocam bende aynı cihazı kullanıyorum Ancak menüler farklı bende internet yok . Bu yazılımı nasıl güncelleyebiliriz

CALİBRA BG link' Alıntı:
bulent abı  zaten sonradan takma bu cıhaz  :D sen hangı edıtıonda orjınal multımedya cıhazı  gordun
Cyclone da. Ekran orjinal gibi duruyor.
Yanlarinda  herhangi bir giris yok.

perionur link' Alıntı:
Hocam bende aynı cihazı kullanıyorum Ancak menüler farklı bende internet yok . Bu yazılımı nasıl güncelleyebiliriz

Hocam bilemiyorum ama bilen arkadaşlar varsa yazılımı benimkinden alıp upload etmeye çalışırım. Cumartesi günü size detaylı dönüş yapmaya çalışacağım.

Hocam bilemiyorum ama bilen arkadaşlar varsa yazılımı benimkinden alıp upload etmeye çalışırım. Cumartesi günü size detaylı dönüş yapmaya çalışacağım.

Sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri