- Konuyu Başlatan
Saat ayarlanmıyor. Bu konuda yardimcı olabilirmisiz
Cihazınızın modelini öğrenebilir miyiz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat ayarlanmıyor. Bu konuda yardimcı olabilirmisiz
Teşekkür ederim deneyip sonucu yazarimHerhangi bir wifi alıcı işinizi görür.
Wifi alıcı taktığımda her hangi bir tanıma gerçekleşmedi. Cihaza hiç bir şey takılmamış gibi. Zaten bilgisayara bile Wifi alıcı taktığımızda sürücüsünü yüklemeden işlem yapmıyor. Dolayısıyla bu cihazda her hangi bir wifi alıcı ile işlem yapması mümkün değil. Sanırım cihaza yüklü chip set modeli farklı bir wifi alıcı takmak gerekiyor.Teşekkür ederim deneyip sonucu yazarim
Şu an necvox kullanmıyorum, birebir menüsünden bakarak yardımcı olamıyorum ama, internet ayarları, modem ayarları tarzında bir yerlerden bir ayar yapılıyordu hatırladığım kadarı ile.Wifi alıcı taktığımda her hangi bir tanıma gerçekleşmedi. Cihaza hiç bir şey takılmamış gibi. Zaten bilgisayara bile Wifi alıcı taktığımızda sürücüsünü yüklemeden işlem yapmıyor. Dolayısıyla bu cihazda her hangi bir wifi alıcı ile işlem yapması mümkün değil. Sanırım cihaza yüklü chip set modeli farklı bir wifi alıcı takmak gerekiyor.
Wifi aliciyi tanimadi. Uygun bir wifi alici bulmam gerekli once. Teşekkürlerhttps://www.necvox.com.tr/ContentPages.aspx?post=25
Buraya bir bakın. Apn ayarları...
Ben evde atıl duran bir wifi alıcıyı bağlayıp denemiştim. O yüzden herhangi bir wifi alıcı işinizi görür demiştim, demek ki olmayabiliyormuş, benimkisi tesadüf olmuş, rica ederim.Wifi aliciyi tanimadi. Uygun bir wifi alici bulmam gerekli once. Teşekkürler