merhaba 2015 model mokka arabamda necvox platinum edition marka necvox var. Navigasyon çalıştırdığında yol bulunamadı yazısı çıkıyor ayarlardan navigasyon yolunuda gösteriyorum ama olmuyor. Navigasyonu nasıl yükleyebilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba. servisle görüştüm ekran boardında problem olabilir dedi. bende bitlis te olduğum için bir daha sökmek istemedim. yolum düşerse baktırırım. iyi günlerMerhaba bendede aynı sıkıntı var sd kartta veya usb de parça çalarken ekranda görüntü var parçanın ilerlediğini görüyorum fakat ses yok.Siz problemin çözümünü bulabildiniz mi? Teşekkür ederim.
Merhaba yeni aldığım araca Dvn A1033 android edition taktılar. TV ikonu media bölgesinde çıkmıyor. Opel servisine götürdüm. yeni yazılımda Tv yi çekmediği için kaldırdılar dedi.Doğrumu dur? doğru değilse ne yapmak gerekiyor. teşekkürler
Cumartesi tekrar uğrayayım yanlarına umarım yardımcı olurlar izmir yetkili bayi hevesle taktik hüsrana uğramayız insalahHocam aramıza hoşgeldiniz. Montajı yaptırdığınız yere gidip bu şikayetlerinizi iletiniz. Yazdığınız gibi herhangi bir sistem açık değilken sessizlik olması gerekiyor. Cihazı gerekirse yenisiyle değiştirsinler. 7 gün olmadan koşulsuz değiştirmeleri gerekiyor.