Merhaba,
2 hafta önce 2. el Opel Astra Sedan J 1.4 Turbo Edition Plus araç satın aldım. Araçla birlikte Necvox New Black Edition multimedya-navigasyon-geri görüş kamerası birlikte geldi.
Eğer Necvox'u sıfır alsaydım tercihim Android modeli olurdu ancak şu an elimdekini kullanabilme derdindeyim.
Bir kaç konuda ilerleme kaydedemedim.
1) Telefondan görüntü aktarmak için mutlaka USB bağlantısı şart mı? Elimde USB Wi-Fi soketi var; eğer cihaz APN bağlantıyı kablosuz destekliyorsa USB Wi-Fi soketi Necvox'un USB kısmına takacağım.
2) iPhone SE kullanıyorum. iPhone'da AirPlay bulunuyor. Tüm talimatlarda, tanıtım videolarında gördüğüm şekilde iPhone SE'yi USB'den Necvox'a bağlıyorum. Ayarlar'dan Kişisel Erişim Noktası'nı açıyorum. Necvox menüsünde MirrorLink'i seçip iPhone USB'yi seçiyorum. Kişisel Erişim Noktası'na bağlanıyor (HotSpot), Üstelik telefonumun HotSpot'unda şifre olduğu halde Necvox'un nasıl bağlandığını da anlamadım. Ancak sonrasında iPhone'dan AirPlay'i açıp ekrana gelen EC-Mirror'a tıkladığımda uzun süre bağlanmaya çalışıyor ama bağlanmıyor. Bu işlemi çok defa denedim, başarısız oldum. Bu nedenle iPhone'daki hiç bir görüntüyü aktaramıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Bu EC-Mirror denilen yazılım güncelleniyor mu?
3) Bu aracın arka kapılarında hoparlör bölümü olduğu halde arka hoparlörleri bulunmuyor. Necvox ile uyumlu hoparlörleri nereden taktırabilirim?
4) Necvox'un geri görüş kamerası olmasına rağmen bu araçta arka park sensörleri yok. Necvox ile uyumlu park sensörlerini nereden taktırabilirim?
5) Aracımdaki Necvox'ta dijital TV desteği var mı? Örneğin, Necvox cep telefonumdaki interneti kullanarak internet üzerindeki TV yayınlarını gösterebilir mi?
Teşekkürler
Bahadır