Merhaba. Opel corsa e kasa 2015 multimedya teyp çok ağırlaştı. Yazılım için destek rica ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar 2017 astra sedan edt pls model aracımda yetkili serviste takılmış necvox dva-s 9933 model black edition multimedya sık sık donup kalıyor. Ekrandan ve aracın konsol düğmelerinden ne ses ayarı yapabiliyorum nede cihazı kapatabiliyorum. Birde çalıştığında ekranın en üst kısmında geri ve home gibi dokunmatikler çalışmıyor. Daha önce motor devri lastik basınçları akü durumu gibi araç bilgileri ekrana geliyordu şu anda bilgiler boş geliyor çözüm öneriniz varmıdırMerhaba Arkadaşlar
Necvox Teknik Destek ekibindenim. Necvox ile ilgili sorunlarınız ve sorularınız için burdayım.Bu başlık altından sorularınızı alabilirim , İyi Forumlar ..
Malının arkasında bu kadarlık duruyorlar.Malesef uzun zamandır Necvox Destek(@necvox socila)foruma gelmiyor..
Dvn a 1033 android işletim sistemli bir model. Bundan önce de dvn p 1033 vardı wince işletim sistemli model. 1.5 yıl kadar kullanmıştım. Bir süredir internet siteleri bakımda olduğundan en güncel ürünleri hakkında bir bilgim yok.Dvn a 1033 eskiden beri uretilen mi? Yeni androidli olarak en az 4 gb ram li ekrani 7 8 inch olacak sekilde cihaziniz mevcut mu?