Ynt: Necvox Destek
PysCo resmi tatildesin heralde greatt
PysCo resmi tatildesin heralde greatt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AYNI SORUN BENDE DE VAR. NAV EKRANINDAKİ RADYO TUŞU İŞLEVSİZ. CD Yİ OKUYOR DİYOR AMA ÇALMIYOR. KİLİT İŞARETİNE DOKUNDUM PİPTEN AÇAYIM DEDİM AMA RADYO YİNE KESİLİYOR.Holiganguc link' Alıntı:Aracım serviste Naxvox ile ilgili bir işlem gördü.Bıraktığımda, NAV çalışırken müzik dinleyebiliyordum.USB den çalan müzik duyulabiliyordu, radyo NAV açıkken arka planda duyuluyordu.Şimdi NAV'i açınca herşey kapanıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?
bu işi yapan opel servisleri de var, servis ile anlaşmalı ses sistemi servisleri de varsurgeon55 link' Alıntı:servis derken opel servisi mi?
hasansenay link' Alıntı:mp3 dinlerken o iki noktaya basıp cıkıyoruz onu biliyodum, benim sormak istediğim ekranda video oynarken tekrar liste görmek istiyorum mesela videodan sıkıldım mp3 listesine geçicem ama geçemiyorum
hasansenay link' Alıntı:slm benim yeni bi sorum war cd400de rehber eşleşmesi vardı gelen aramaları görüyordu necvoxta sadece numara cıkıyo bunun bi hal çaresi var mıdır?