Ynt: DVD sorunu
Genellikle Necvox'ların ekran çerçevelerinin sol tarafında ufak bir delik oluyor.
İnce uçlu bir kalem yada benzeri bir şey ile o deliğin içerisindeki tuşa basılı tutarak reset atabilirsiniz.
arifkemal link' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar, Astra j aracımda necvox sistem ve dvd player mevcut. necvox üzerinden dvd bölümündeki ayarları kurcalarken pal/ntsc/auto seçeneklerinde auto seçeneğini seçmiştim çekiççç . daha sonra kapatıp açtığımda dvd oynatırken yada mp3 cd si çalarken okunamaz şekilde bozuk bir ekran geliyor ve ayarlara girsem dahi osd de ekranda bozuk göründüğünden ayarı geri pal e alamıyorum. Teknik olarak çalışıyor ancak görüntü ntsc yüzünden bozuk. resetlemem gerektiğini düşünüyorum ancak nasıl yapabilirim bilmiyorum. Bir yöntemi varsa yada fikir verebilirseniz çok memnun olurum. Saygılar. 032questn
Genellikle Necvox'ların ekran çerçevelerinin sol tarafında ufak bir delik oluyor.
İnce uçlu bir kalem yada benzeri bir şey ile o deliğin içerisindeki tuşa basılı tutarak reset atabilirsiniz.