Ynt: Necvox Destek
teşekkür ederim çok işe yarayacak bekliyorum msj nızı..iyi akşamlar...
teşekkür ederim çok işe yarayacak bekliyorum msj nızı..iyi akşamlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wallacom link' Alıntı:teşekkür ederim çok işe yarayacak bekliyorum msj nızı..iyi akşamlar...
wallacom link' Alıntı:teşekkür ederim iyi akşamlar...
Dünya para verip ne hayallerle alınan Navide problemler çıkıyor.dronay link' Alıntı:Modelini tam bilmiyorum ama ön kamera entegrasyonu ve wifi destekli NECVOX marka navi takrıedım bi kaç gün içinde astra ma. Öncelikler navi cok geç açılıyor. Arabayı çakıstırdıktan sonra geri giderken direk geri görüş kamerası geliyor mu normalde,?Ben 3-5 saniye geri vitese taktıktan sonra bekliyorum. Birde Bluetooth ses ayarını en yüksege çekmeme ragmen karsıdan ses geliyor ama benim sesim cok az gittigini söylüyor karsımdaki. Ayrı bir mikrofon ayarı da var mı? Bunu bikaç ayrı kişiyi arayarak deneedim hepsi aynı tepkiyi verdi nerdeyse.
Aynı sorun bende de var. Yok mu bir çaresi? Hele karsımdakinin iphone u varsa neden bilmem zaten sesimi hiç alamadıgını söylüyor.dronay link' Alıntı:Modelini tam bilmiyorum ama ön kamera entegrasyonu ve wifi destekli NECVOX marka navi takrıedım bi kaç gün içinde astra ma. Öncelikler navi cok geç açılıyor. Arabayı çakıstırdıktan sonra geri giderken direk geri görüş kamerası geliyor mu normalde,?Ben 3-5 saniye geri vitese taktıktan sonra bekliyorum. Birde Bluetooth ses ayarını en yüksege çekmeme ragmen karsıdan ses geliyor ama benim sesim cok az gittigini söylüyor karsımdaki. Ayrı bir mikrofon ayarı da var mı? Bunu bikaç ayrı kişiyi arayarak deneedim hepsi aynı tepkiyi verdi nerdeyse.