Ynt: Necvox Destek
teşekkürler... artık bir wi-fi dongle alacağız demektir.
teşekkürler... artık bir wi-fi dongle alacağız demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlattıklarınıza bakılırsa cihaz ekmeğini yemiş, yeterince iyileştirme çalışması yapmışsınız, daha fazla para harcamak yerine bilindik iyi bir cihaz almanızı nacizane öneririm.vastrac link' Alıntı:Merhabalar , yeni aldığımız astra j 2012 de necvox black edition mevcut.
cihazın ekranı bazen açılmıyor, bazen kendi kendine kapanıyor geri açılıyor, ekrarn bazen kayıyor.
Navi zaten çalışmıyor, gps görmüyor.
garantisi bitmiş. 2-3 kez daha önce servise götürüldü. her defasında sök- tak 100 tl para aldılar.
artık cihazı gözden çıkardım bende. yeni cihaz alacağım lakin aklıma takıldı. acaba yeni yazılım yüklesem düzelir mi?
ve denemek için yazılımı nereden temin edebilirim, tekrar servise gidersem kan çıkabilir artık.
Elbette kullanabiliyorsunuz. Navigasyon açıldıktan sonra sol alttaki harita'ya basarak kullanabilirsiniz. Eğer hala sürekli arkadan şuraya dön falan diyorsa yukarıdaki büyütece bir kere basıp sağdan rota butonuna sonra da rota sil'e basıp tekrar haritaya dönerek kullanabilirsiniz.hsynceler link' Alıntı:iyi günler bir sorum olacak necvox navigasyonda herhangi bir hedef belirlemeden sadece harita özelliğini kullanamıyor muyuz acaba ?
Öncelikle cihaz üzerindeki delikten resetlemeyi deneyiniz. Olmazsa tekrar konuşalım, cihazımdaki ayarları kontrol ederek size dönüş sağlayayım.izmo link' Alıntı:Selamlar bu konuya ben yeni mesaj atmistim fakat bu baslik altina almamin daha dogru olacagini dusundugum icin bir de buraya yazayim dedim konu su ki aracım 2014 astra sedan business orjinalinde multimedya cihazı yoktu fakat kendim internet üzerinden bir kullanıcıdan ikinci el necvox p 1033 alıp taktırdım. İlk başta hiç sorun yoktu ancak birgün geri görüş kamerası aniden gitti bende ayarlarda birşey olabilir diye epeyce kurcaladım fakat bu arada geri görüş görüntüsü gelmedği gibi usb den dinlediğim müzik listesi de her seferine sıfırlanıp araba yeniden çalıştıkça birinci parçadan çalmaya başladı aynı sorunu cd den çalarken yaşamıyorum bana bu problemin çözümünü bilen varsa lütfen söyleyebilir mi