Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

EthemBozkurt

Yönetici
Moderatör
06-Ankara
Arkadaşlar uzun süredir tüm cihazları araştırdım ve necvox platınum dvn-p 1033 serisi cihazda karar kıldım. aracıma montajını kendim yaptım ve genel olarak inceledim ve ben çok beğendim. görsel ve özellik olarak çok başarılı. bunlarda bir kaç fotoğraf. unutmadan sitemizden bir arkadaşımızada bu sistemler hakkında yardımcı olması için özelden mesaj attım ve sağolsun cevap bile vermedi. zannediyorum müsait olmadı :)

en çok sevdiğim özellik ise dsp ses seçeneği olması bu işlemci sayesinde müzik dinlediğinizi anlıyorsunuz ve o işe yaramaz dediğimiz astranın orjinal hoparlörlerinin nasıl ses verdiğine şaşıracaksınız.

2v4dO0.jpg

d4ErlL.jpg

gps antenini göğsün üstündeki hoparlörü söküp ön tarafına monte ettim.  ayrıca aracın sinyal seslerini ve park sensörü sesinide resimdeki hoparlörün kablosunu kesip necvoxtan çıkan sinyal çıkışı kablosuna bağladım. bunu kesinlikle tavsiye edyiyorum süper oldu.

RERA2Y.jpg

NYJXd5.jpg

Z2R6qa.jpg

1j0bWj.jpg

4YOAyG.jpg

RERAdZ.jpg

q9n0Zd.jpg

9vlzBN.jpg

Ynt: Necvox platınum DVN-P 1033 ( Bir astra daha kavuştu )

Hayırlı olsun. Gerçekten güzel bir cihaz tercih etmişiniz. Forumdan Murat arkadaşımla yaklaşık 7 -8 ay önce taktırdık. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.

tebrikler. ayrıca hayırlı olsun. aracın konsoluna ayrı bir ahenk katmış. bence marka olarak en iyi tercihi yapmışsınız...

Hayırlı olsun çok güzel bir cihaz Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun...

Siz, aracı satmıyor muydunuz?

Hayırlısı olsun fiyatı nedir nereden satın aldınız acaba

REC link' Alıntı:
Hayırlı olsun...

Siz, aracı satmıyor muydunuz?

teşekkürler.
ben böyle satıcıyım işte :) sözde satıyorum gidip varta akü aldım , komple kaput ve çamurluklara koruma filmi çektirdim ,ardında navigasyon taktırdım :) ama ilan duruyor hala. açıkçası pekte satma taraftarı değilim. :)  tok satıcı derlerya öyleyim :)

danger link' Alıntı:
Hayırlısı olsun fiyatı nedir nereden satın aldınız acaba

teşekkürler. piyasa fiyatı 2000 tl ve üzeri iken arkadaş kıyağı ile 1500 tl verdim.

Hayırlı olsun.

thnxx thnxx

Geri