Ynt: Necvox Platinum DVN-P 1033 DVD-HD(2014)(resimli anlatim)
Osman bey merhaba aşağıdaki sorularıma cevap verirseniz sevinirim
Astra j aracıma Necvox Platinum DVN-P 1033 taktırdım
1-Direksiyondan bir tuş ile menüyü göremiyoruz ve normal olarak da menüde bir programa direksiyon kumandasında enter gibi giriş yapamıyoruz maalesef , bu sorunu bir yazılımla çözüleceğine ilişkin merkezden bilgi almıştım bir gelişme var mı , bir çalışma var mı?
2-daha önceki modelde piop ile diğer bir uygulamanın ekranına çok rahat erişebiliyordum, ekrana dokununca piop tan seçip ekranı bölüyordum bu yeni cihazda bu uygulamayı yapamadım maalesef. Önceki modelde arka kamerayı istediği zaman piootan görürken şimdi sadece geri vitese takınca görebiliyorum acaba ben mi bulamadım ayarını
3-bu modelde Parrot marka kit var ama benim sesim karşı tarafa pek de iyi gittiği söylenemez, mikrofondan kaynklı bir sorun değil çıkışta sesin karşı tarafa daha yüksek gitmesi için bir iyileştirme yapılabilir mi?
4-Windows tabanlı lumia telefonumda rehber güncelleme hayır diyorum yüklüyor diyor sonra rehber kayboluyor, tekrar giriyorum yüklüyor diyor ama yine rehber ekrandan kayboluyor, gelen aramada sıkıntı yok isim ekranda çıkıyor sadece rehberden isim seçemiyorum, ilginç olan rehber bir defa görünüyor ekrandan arama yapıktan sonra rehber yüklüyor deyip kayboluyor
Tşk ederim.Saygılar