Ynt: Neden Astra j yi seçtiniz?
Merhaba,
Necvox'u nekadara taktırdınız ? Ben 1 ay önce 0 araba ile 1700 TL ye taktırdım. Bayi son fiyat olduğunu söyledi fakat, piyasada sonradan araştırma fırsatım oldu ayrıca esse gruptanda aldığım bilgi sanırım 300 400 arasında daha ucuz olabileceği yönünde idi. Orjinal navigasyona 2500 civarı demişlerdi ondan dolayı necvox'a yönlendirildim. Genel olarak memnunum, yalnız filmler için doğru codec olması gerekiyor. Yazılımınıda essegrupta yaptırınca, vın ile üzerene eklenen explorer sayesinde nette dolaşabiliyorsunuz.TV gösterme özelliğ ise sadece araç sabit iken kullanılabilir gibi.
kazimgenc link' Alıntı:Astra h kasa sahibi olarak aslında j kasayı alırken çok fazla düşünmedim. Adet yerini bulsun diye gidip bir Golf'e baktım ama tasarım olarak beni Astra kadar etkilememesinin yanında bir de bekleme süresi ve fahiş fiyatı eklenince vazgeçtim. Astra hem tasarım hem de fiyat performans olarak alabileceğim en iyi araçtı ve hiç pişman değilim. Tek pişmanlığım aracı alırken taktırdığım Öin malı dandik necvox multimedya cihazıdır. Araba alacak ya da arabası olup da taktırmayı düşünen arkadaşlar varsa vazgeçsinler ve arabalarının orjinalliğini bozmasınlar.
Merhaba,
Necvox'u nekadara taktırdınız ? Ben 1 ay önce 0 araba ile 1700 TL ye taktırdım. Bayi son fiyat olduğunu söyledi fakat, piyasada sonradan araştırma fırsatım oldu ayrıca esse gruptanda aldığım bilgi sanırım 300 400 arasında daha ucuz olabileceği yönünde idi. Orjinal navigasyona 2500 civarı demişlerdi ondan dolayı necvox'a yönlendirildim. Genel olarak memnunum, yalnız filmler için doğru codec olması gerekiyor. Yazılımınıda essegrupta yaptırınca, vın ile üzerene eklenen explorer sayesinde nette dolaşabiliyorsunuz.TV gösterme özelliğ ise sadece araç sabit iken kullanılabilir gibi.