Neden Opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar onca satıs bayısı gezdım aldıgım kataloklardan kolleksıyon bıle olusturabılırdım test suruslerı yaptım ama hepsı hıkaye
Arabayı ılk actıgınız an var ya bence olay orda bıtıyor herhal opelı actım konfor farkını gordum secme nedenım bu olmalı
Sızın secme nedenınızı merak edıyorum paylasalım

Parasının karşılığında en iyi performansı konforu ve estetiği verebilen bi araba. Vectra A kasanın parasının değeriyle millet Doğan SLX satıo neredeyse.

en önemlisi bi alman başyapıtı arkadaşın dediği gibi estetik aerodinamik ekonomik performanslı konforlu ssana daha birçok neden sayabilirim

araçlardaki karizmatik tip kaportanın sağlamlığı motorların dayanıklığı en önemlisi bana verdiği güven

ben kendıme gore yorumlayayım
opel motor konusunda cok ıyı kolay kolay conta bıle yakmaz
ama elektrıksel donanımda sınıfta kalıyor
x serısı motorlardan zonra z serısı motorlar tam anlamıyla bunu gosterıyor
ve sensorun bukadar cok kullanıldıgı arac gormedım ne kadar cok donanım okadar cok arıza bu arızalarda hep aynı muzmın arızalar
aracların uretımınde bıle uretıcı bunları duzeltme durumuna gıtmemıs malesef

Özellikle B kasaların ağır duruşu , estetiği ve benim için en önemlisi çok seri araçlar olması.

öncelikle Vectra B kasa aşkımdan dolayı opel diyeceğim:)sonra sağlamlık,güvenlik,sürüş hissi-zevki içinde opel

opel anlatılmaz kullanılır :D burdaki herkes de kullandığı için açıklamaya gerek duymuyorum opel iyidir :D

Parasının karşılığında en iyi performansı konforu ve estetiği verebilen bi araba. Vectra A kasanın parasının değeriyle millet Doğan SLX satıo neredeyse.

max. 10000ytleye başka hangi arabaya binilirki?
paranızın karşılığını fazlasıyla hak eden bi araç güvenlik konfor donanım prformans ekonomi daha ne isterim ki...

Geri