Neden Opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra g askı hıc bıtmez bende ılk goruste sportıflıge vuruldum aldım

estetik alımlı çekşci büyüleyici paramın tam karşılığı

Daha öncede 97 model corsa swing vardı bende 3 yıl kullandım 3 yıl boyunca hemen hemen 6 ayda 1 bakıma götürdüm 100 ytl verdim 3 yıl sonunda 600 ytl eder 1 kere de devir daim pompasını değiştirdim o da 120 ytk tutmuştu sanırım toplam 720 YTL onun dışında 1 kuruş harcatmadı kesinlikle güzenli 1 ve sağlam bi araba ayrıca arabaya binerken benim önceliğim kendimi güvende hissetmem ve o minik corsa da bile kendimi gayet güvende hissediyordum Şu an 2008 astra classic hb var corsayı verdim onu aldım hemen herklez delisin dedi ama kimseyi dinlemedim parçası pahalıymış bilmemneymiş hikaye parçası pahalıdır ama 10 yaşındaki arabanın devir daim pompası da 10 yılın sonunda bozulsun yani
şu anda kullandığım arabanın eksiği yok mu var elbet süspansyonu 1 az sert orjinal teyip mp3 çalmıyor teybi direksiyoundan kumanda edemiyorum ve göstergeler sarı amaaa Allah korusun kaza halinde bunların hiç biri bir anlam ifade etmiyor Bence ekonomiden de performanstanda önce herşeyden önce güvenlik ve bana verdiği güven geliyor.Gerisi hikaye

Arkadaslar onca satıs bayısı gezdım aldıgım kataloklardan kolleksıyon bıle olusturabılırdım test suruslerı yaptım ama hepsı hıkaye
Arabayı ılk actıgınız an var ya bence olay orda bıtıyor herhal opelı actım konfor farkını gordum secme nedenım bu olmalı
Sızın secme nedenınızı merak edıyorum paylasalım

Konfor deme, performansta deme. ikiside opel arabalarında mevcut değil. Yakıt tasarrufu dersen o olur.

10-12 milyara 94 model 150 hp 4 kapılı başka araba var mı? opel farkı budur işte.. 88 model teknolojisi mercedeste bile yok.. hangi 88 model mercedes veya bmw'de 2,0 litre 150 hp yol bilgisayarlı bi araba var?...

bizim 88 model kadett'lerimizde dijital gösterge bile var...

10-12 milyara 94 model 150 hp 4 kapılı başka araba var mı? opel farkı budur işte.. 88 model teknolojisi mercedeste bile yok.. hangi 88 model mercedes veya bmw'de 2,0 litre 150 hp yol bilgisayarlı bi araba var?...

bizim 88 model kadett'lerimizde dijital gösterge bile var...

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

sağlamlık ve güven istiyorsan şaşma derim heleki EGOASTRA ile kazamızdan sonra kesinlikle OPEL!!!

duruşu, yolda gidişi, yakıtta ekonomik olması, performansı, sağlamlığı... bence bu kadarı yeterde artar bile inadına O-P-E-L

Geri