Neden Opel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konfor deme, performansta deme. ikiside opel arabalarında mevcut değil. Yakıt tasarrufu dersen o olur.

Bu arkadaşımızın cümlesine nazaran söylemiştim.

senin arabanın performansı iyi olmayabilir.. ama bizim arabalarımız içi aynı şeyi söyleyemezsin...

Ben memnunum bu fiata böyle bir performans :)

ya benım anlamadıgım mılet 9 10 milyar veriyo dogan broadway tempra falan alıyo alsa ya vectra a kasa yada b1 ömürlük binse

94 modell bır aracım olmasına ragmen halen yuruyor delı gıbı ve bana zevk verıyor tıcarı dusunmıceksem bana sıfır bır aracmı spor luks yoksa gsi mı deseler ıkısınıde satmıcaksın dıcekler tabı kesınlıkle gsi alırım

Konfor deme, performansta deme. ikiside opel arabalarında mevcut değil. Yakıt tasarrufu dersen o olur.

sen astra kullandığın için diyorsun bana 18.000 ytl ye 2001 model deri döşeme digital klima abs 4 hava yastığı koltuk ısıtma elektrikli koltuk 4 cam otomatik aynaları elektrikli cd çalar merkezi kilit olan ve kaportası sağlam yola iyi basan bir başka marka araba bul tamam diyeyim ayrıca süspansiyondan ufak tümsekleri atladıkça tıss tıııss ses gelmesi çok hoşuma gidiyor benim aracım son derece konforlu :D

Son düzenleme:
valla 2006 astra kullanıyorum konforundan çok memnunum yolda yağ gibi gidiyor hatta buna gitmek denmez akıyor performans içinse daha yorum yapabilecek kadar eski bir opel kullanıcısı deilim bu ilk opelim ve 1,4 90ps ama şunu çok net söyleyebilirim bundan sonra opelden başka araba almam!!!

valla 2006 astra kullanıyorum konforundan çok memnunum yolda yağ gibi gidiyor hatta buna gitmek denmez akıyor performans içinse daha yorum yapabilecek kadar eski bir opel kullanıcısı deilim bu ilk opelim ve 1,4 90ps ama şunu çok net söyleyebilirim bundan sonra opelden başka araba almam!!!

bencede konfor harika.. hem basınca koltukta sırtınızı hissediorsunuzz.. opel olsun, gerekirse mor olsun :D

konforundan çok memnunum.süspansiyon biraz sert ama darbeleri çok iyi emiyor.ayrıca sert olmasından dolayıda yola tutunuş süper.yapışıyo resmen.sürüşü acayip güven veriyo

Geri