nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba

ben 2 yıldır opel kullanıcısıyım. gördüğüm şu bence masrafsız ve kaya gibi sağlam arabalar. bundan sonra araç alsam ne alırım diye düşündüğümde aklımdan ilk geçecek olan yine opel olacak. ayrıca tavsiye ettikleri araçların 2 el piyasalarınıda incelemek lazım o model araçların belli bir zamandan sonra alıcısını bulamazsınız ama opel in her modeline ve her yaşına bir alıcı çıkar.

Dün akşam arkadaşım fiat albea kullanırken " corsa'dan iyi diye bir söz kullandı bu kadar olur yani...

Buna göre çıkacak sonuç:
"Kedi uzanamadığı ciğere mındar der"

Dün akşam arkadaşım fiat albea kullanırken " corsa'dan iyi diye bir söz kullandı bu kadar olur yani...

Buna göre çıkacak sonuç:
"Kedi uzanamadığı ciğere mındar der"

Herkesin arabası kendine iyidir diyelim ona biz..Albea aldığın paraya rahatlıkla bir corsa alabilirsin...

Evet arkadaşım, bende aynı şeyden şikayetçiyim. Her önüne gelen Opel için kötü konuşuyor. Bende 2005 astra var, alırken millete bi akıl danışim dedim, üstelik biri sanayide tanınan bi usta, biri galerici falan. Hepsi, sakın alma, servisten çıkamazsın, çok kötü araba deyip durdular. Bi de herkes Corolla al, Cicic al, daha iyi, arıza çıkarmaz dediler. Eski kasa Astralardan kullandığım için biliyorum taş gibi araba olduğunu, yoksa benide yoldan çıkarabilirlerdi, dinlemedim hiçbirini aldım. Çokta memnunun, iyikide almışım. Bizim millet meraklı boş konuşmaya, yoksa opel düşmanlığı olacağını sanmıyorum...

Aynısını bana da söylediler bende iyiki dinlememişim diyorum (= bu karşı tavırlara karşı hep susuyorum çünkü bence opeli sadece süren bilir ! ! ! ;)

Evet arkadaşlar.Opel için genelde kötü sözler sarfetmeyi seviyor halkımız.Bu sözleri sarfedenler de genelde hiç opel kullanmayanlar.Kullananlardan da istisnai vakıalar çıkıyor tabii.Ama yıllardır opel hayranı biri olarak diyorum ki opeller çok sağlam,çok güvenli,çok konforlu,çok hızlı harika arabalar.Bu arabaları kullanana kadar lütfen ön yargılı konuşmayalım.:good:

herşey ortada opelin kalitesini ve güvenliği belli opeli kötülüyen peug..t forumları ilk önce kendi kullandıkları araçlara bir baksın lar gaza bastınmı giden ama durmayan araçları için ne diyecekler acaba

Kime sormuşsam opel alma denildi ama sırf dış çizgileri için aldım çok memnunum herkes ne derse desin benim için 1 numara

Geri