nedir bu OPEL düşmanlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet yıgıt kardesım haklısın ama senın gıbı ıkı uc hız tutkunu olmasa daha temız opellerı pert etmez yane.. :)

Valla arkadaşlar şikayetleri inceledim 78 sayfanın 40 sayfasına baktım vectra larla ilgili fazla bi şikayet yok olanlar ise yağbasıncı, klimadaki pis koku, egr valfi, daha 1500 km deyken yanan baskı balatası, kalorifer regülatörü gibi şikayetler var tam 2003 vectra almayı düşünürken bu şikayetler benide korkuttu ama sizlerin yorumları benim için daha önemli .inşallah yakın bi zamanda opel ailesine bende katılacağım.

Meyve veren ağaç taşlanır misali....

ben bu konuyu daha önce gedizler mersinde gündeme getirdim ve aldığım cevap kesin ve netti.
aynen aktarıyorum.
"adnan bey,opel kalitesini ispat etmiş bir alman aracıdır.bu aracın türkiye kulanıcıları belli bir kültür seviyesinin üzerindeki insanlardır.bir çok üst düzey mülki amir.bir çok doç. ve prof.opel kullanır.
kullanan insanın kültür seviyesi arttıkça hukuki haklarınıda tam olarak kullanmaktadır.en basit durumlarda bile hakkını aramak ve şikayet hakkını kullanmaktadır.yani opel kullanıcısı bilinçli ve doğal olarak hakkını hiç çekindemden aramaktadır."
ewet opel hakkında çok kötü yorumlar maalesef duymaktayız ama opelin kötü oldyuğu anlamına gelmez gelemez.
bir zamanlara güzel bir reklam vardı.aklıma geldi.
AĞZI OLAN KONUŞUYOR......

kulaktan dolma bilgilerle opel hakkında yorum yapıyorlar işte aldırmayın boşverin. atalarımızın bir lafı var ... ürür kervan yürür.

Daha önce bi yerde daha yazdım. 2001 model eski Astra'm bir kere bile tık demedi kışın en soğuk günlerinde, yazın en sıcak günlerinde bile kontak anahtarını iki kez çevirdiğimi hatırlamıyorum. Rutin bakımlar dışında servis yüzü görmedim tek kelimeyle mükemmel bir arkadaştı...

valla ben kendimi bildim bileli babam oto tamiriyle uğraştığından dolayı bütün arabalara bindim sayılır ama opele bindikten sonra diğerleri bana cazip gelmedi ki bizde 95 model vectra varken bir otobüs üzerime çıktı aracın ön tarafından bana mısın demedi valla araç taş gibiydi bir tofaş ya da başka bir araç olsaydı kim bilir neler olurdu...

kısacası kendini kanıtlamış bir marka ve dikkat ederseniz araba pazarlarında opel markasına pek fazla rastlanmıyor...

Opel diğer marka araçlara göre kat kat fazla satılan bir araç, ve bunun sonucunda şikayetlerde artacaktır. Tabi bunda servislerinde suçu var. Fakat şunuda söyleyeyim. En fazla şikayet opelde, ama çoğu şikayete GM Türkiye cevap vermiş. Diğer markaların şikayetlerine bakın, böyle birşey var mı?
Ayrıca çoğu opel alma diyenlere şunu sorun! neden almayalım? Benim çevremdekiler hep, 96 öncesi ise al taş gibi onlar, ama 96 sonrası türkiyede birleştirme onlar yaramaz diyorlar. Sonra artık Türkiye'de üretilmiyor dedinmi bişi diyemiyorlar. Yani laf olsun diye konuşan, neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar bunlar.

Onu bunu bilmem ama bugün olan olayı anlatayım arkadaşlar.Çevre yolunda bir araçla kafa kafaya hız yaptık.Bilinçli değil.Işıklardan ilk iki araç hızlı çıktık.Diğer araç yeni kasa Ford focus.Bizde opelle bir çıktık baktık bizi geçmeye niyetlendi.Bir bastık bu focusun esamesi yok yanımızda.Araba 2.viteste 90'u gördü.Araç gücünü böyle hızlı çıkışlarda gösteriyor.Opeli küçümseyenlere tek sözüm var.Ağızlarından çıkanı iyi duysunlar.Opel de almanların elinden çıkmış çok güçlü bir marka.Konforu,güvenliği,yol tutuşu harika bu opellerin.

Geri