artık otomobilimizi yetkili servise değil güvendiğimiz servise yada uygun fiyatlı servise götürüyoruz çünkü yetkili servisler fiyatı nerdeyse 2 ye katlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
coRSac' Alıntı:Açıkcası ben hep opalda yaptırıyorum bence ankarada en iyisi o tabi biraz çalışanlarla samimi olmak gerekiyor.Sen müşteri edasıyla gidersen orada kim se seni sallamaz,opana gittim dedim test sürüşüne birlikte çıkılmasını istiyorum diye adam çıkmış gelmiş sinir oldum,opis desen rezil bir yer tanıdığımızın astrası 1 hafta yattıı adamlar nerdeyse arabayı yerinden kaldırmamıslar sonuc bir sey yok demişler aracı teslim aldık tan 1 km sonra araç tekrar aynı sorunu göstermiş şimdi sıfır beyin bekliyor.
Listedeki yıllık periyodik bakım diye yazıp(en başta) aldıkları gereksiz 80 ytl bir türlü anlam veremiyorum.
Sen kastamonulusun Şahin opeli iyi bilmen lazım demi.cct37' Alıntı:Aracının garantisi dolupta yetkili servise gidene acıyorum. Arkadaşlar ankarada yaşıyorsanız veya yakınlarında, şaşmazda ŞAHİN OPEL var. Çok tavsiye ederim. Hem iş biliyorlar, hem de adam gibi adamlar. Yapılanı, takılanı, aklına geleni sor.