Nerde bulabilirim

melih_ofluoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADASLAR BU JANTTA KARAR KILDIM ACABA NERDE BULABILIRIM YADA BULABILIRMIYIM 17'' MI YOKSA 16''MI ALMALIYIM
(yay taktırmayı dusunmuyorum )
ıkısınden herhangı bırı olabılır yakısırmı sızce

Ekli dosyalar

• cimg2959platecn0.webp
    cimg2959platecn0.webp
    35 KB · Görüntüleme: 58
  • KR626_DHPB.webp
    KR626_DHPB.webp
    36.4 KB · Görüntüleme: 43
Araç corsa ise 16" takın daha hoş durur madem yay takmıcaksanız çoğu jantçıda vardır bu tip modeller

16 takarsan yayda takman gerekır dıyenler vardıda o yuzdn 16 pek sıcak bakmadım

gerek var kısmı : görüntü olarak gerek var, yoksa teknik olarak 16 ya da 17" de takabilirsin orjinal yayları ile ancak jantlar büyüdüğü için araç yerden yüksek gibi duracak ve göze hoş gelmeyecektir,
görüntüyü desteklemek istiyorsan 3.5 lik eibach / vogtland başta olmak yay takmanı öneririm..

pekıbu yayların tan,hmını malıyetı nedır bırazda cebımızın derınlıgı ol,nemlıoldugu ıcın belkı bıraz sıkıncı yasabılırız

bır de bu yayları takarsak arabay 5 kısı bındıgımızde lastıklerde herhangı bır surtme yaparmı o da var tabı

Bu jantların yerine buna çok benzeyen astranın 10 kollu jantlarını takmanı öneririm. 16''. Hem daha uzuza bulabilirsin. Hemde daha kalitelidir. Orjinalliğini de bozmamış olursun. Yaya gerek var. İkinci elini bulabilirsin. 250ye falan. Sahibindeni araştır ikinci el için. Sıfırı 400e falan gelir. Eibach. 5lik kullanan arkadaşlar dolu dolu kullanıyorlar bi sürtme olmuyor. 35lik ideal ama. Hemde pek bişey kaybetmemiş olursun.

5 kişi + 260 lt bagaj hacmini de doldursan problem yaşamazsın,

ancak uygun ölçülerde seçim yapman gerekir..

Lastik ölçüleri : 195/45R16 - 205/45R16 - 205/40R17
Bijon / Somun Adedi:4
Bijon Aralık Ölçüsü ( mm ):100
Jant Çapı ( " ):16-17
Anma Genişliği ( " ):6.5 -7.0
Off-Set ( ET ) derinliği ( +,- ) ( mm ):30 - 45

aralığında olmalıdır.

cok tşk ederım kardesım cok acıklayıcı bır cvp oldu?

Geri