- Konuyu Başlatan
Ynt: New ASTRA J SEDAN Egzoz Ucu
TEK EGZOZ UCU NE KADAR?
TEK EGZOZ UCU NE KADAR?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niko22 link' Alıntı:Fotoğraflar için thnxx sn. Rec
Kendi orjinal ucunuzu söküp mü taktınız orjinal ucunuz duruyorsa talip olabilirim.
Anladım. Arkadaki turbo yazısını görünce ondan sordum.REC link' Alıntı:Rica ederim.
Aracım dizel, uc yoktu ve direkt bunu taktım
çok güzel olmuş çok beğendim. fitil işini tam anlayamadım nerden nasıl temin edilir nasıl uygulanır.REC link' Alıntı:
firstemperor link' Alıntı:çok güzel olmuş çok beğendim. fitil işini tam anlayamadım nerden nasıl temin edilir nasıl uygulanır.
thnxx dizellerde performansı etkiliyormu? peki egzosu nerden kaça aldınız? şu linkteki egzos nasıl? http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Buick-Excelle-GT-XT-Stainless-Steel-high-quality-new-EXHAUST-MUFFLER-TIP-exterior-accessories/694751219.htmlREC link' Alıntı:Fitili oto camcıdan alabilirsin. Öeneli fitil diye geçiyor (ya da içinde metal olan fitil dersen hemen anlarlar).
1 metre kadar al (3-5 tl), ardından eline alıp incelersen nasıl takılacağını anlaman 5 saniye, takman ise 3 dakika sürmez, hemen uygulayabilirsin
firstemperor link' Alıntı:thnxx dizellerde performansı etkiliyormu? peki egzosu nerden kaça aldınız? şu linkteki egzos nasıl? http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Buick-Excelle-GT-XT-Stainless-Steel-high-quality-new-EXHAUST-MUFFLER-TIP-exterior-accessories/694751219.html
bilgiler için thnxx peki bunların ortalama fiyatları nedir. 35 dolara (70TL) yutdışından almaya değermi?REC link' Alıntı:Abi performansa yönelik hiç bir etkisi yok. Olumlu ya da olumsuz bir etkisi olacaksa bile bir kuşun sol... Ayak parmağı kadardır
Ben, sanayiden yıllardır tanıdığım bir egzos ustasından aldım %100 krom ve paslanmıyor. şuan o şehirde değilim, ondan da öte elinde yok ustanın, aksi halde aynısından gönderebilirdim...
Linkteki ürün düz yuvarlak benimkiler biraz elips şeklinde, düz yuvarlak da hoş durur. Yalnız uygulama aşamasının başından sonuna kadar aracın yanında olmanı tavsiye ederim çünkü biraz eğri tutturulursa bile çok göz tırmalıyor. Aracın üstünden, sağından ve solundan bakıp öyle karar vermek gerekebiliyor. Ben aşırı titiz biriyim, ustam da öyleydi. Kararını verdiğinde detay istersen telefondan yardımcı olabilirim