New ASTRA J SEDAN Egzoz Ucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: New ASTRA J SEDAN Egzoz Ucu

Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Bence yapılması gereken ilk uygulama çift egzoz. Bu arada belki bana öyle gelmiş olabilir ama sanki sol taraftakinin açısı farklı duruyor biraz çevrilmesi gerekli gibi. Ama bana öyle gelmiş olabilir resimden kaynaklıda olabilir. Tekrardan güle güle kullanın..

Evet sol tarafa ayar lazim biraz asagida duruyor , istanbulda egzoz ustasi arayanlara bagcilar gungoren sanayide bir usta onerebilirm  isciligi cok iyi.

Tampona ne gibi bir islem uygulandi guzel duruyor,bir konu basligi altinda yapilan islemleri paylasirsaniz faydali olur diye dusunuyorum

Kasım Çınar link' Alıntı:
Ben difuzore yapilan islemleri kastetmistim
hımm pardon eski difüzör sökülüyor araksındaki park sensörleri ve ayaklarıda sökülüyor yerine bu aldığım plastik difüzör takılıyor attan 2 vida atılıyor ve üst kısım silikon ile yapıştırılıyor işlem bundan ibaret.

daos009 link' Alıntı:
hımm pardon eski difüzör sökülüyor araksındaki park sensörleri ve ayaklarıda sökülüyor yerine bu aldığım plastik difüzör takılıyor attan 2 vida atılıyor ve üst kısım silikon ile yapıştırılıyor işlem bundan ibaret.

piyasada hiç görmedim ilkkez sizin araçta gördüm dikkatimi çekti

Kasım Çınar link' Alıntı:
piyasada hiç görmedim ilkkez sizin araçta gördüm dikkatimi çekti
sedan için zaten piyasada 3-4 çeşit difüzör var hepsi fiber bir tek bu plastikdi bende plastik istediğim için bunu aldım odak garajdan alındı ama sadece sedanlar için uyumlu bu difüzör.

arkadaşlar egzoz ucu markası olarak ne tavsiye edersiniz?

Geri