Ynt: New Asstr'a Siyahın Asaleti
Yakıyor maaşallah greatt
Yakıyor maaşallah greatt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dizeli 7-8 ay kadar kullandım, çok hız yapan biri olmasamda yokuşlar dışında aracın çok hantal olduğunu düşünmüyorum, bence motor yokuşlarda ve özellikle yazın klimayı yüksek seviyede çalıştırınca yetersiz kalıyor, sonuçta dizel almaktaki amaç herşeyden önce tasarruftur ,siz bu aracı makas atmak için aldıysanız baştan yanlış seçim yapmışsınız zatenhanz link' Alıntı:Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar evet dizel
Bir sorum olcak ; Bu araçta sollamaya makas atmaya korkar oldum ben mi devirli kullanmasını bilmiyorum yoksa araç biraz hantal mi önceki H kasaya göre yanlışım varsa düzeltin
Sercan link' Alıntı:Dizeli 7-8 ay kadar kullandım, çok hız yapan biri olmasamda yokuşlar dışında aracın çok hantal olduğunu düşünmüyorum, bence motor yokuşlarda ve özellikle yazın klimayı yüksek seviyede çalıştırınca yetersiz kalıyor, sonuçta dizel almaktaki amaç herşeyden önce tasarruftur ,siz bu aracı makas atmak için aldıysanız baştan yanlış seçim yapmışsınız zaten