Ynt: New Asstr'a Siyahın Asaleti
Hayirli olsun...
Hayirli olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H kasayı hiç kullanmadım bilmiyorum, ancak J kasa ile H kasa arasında muhakkak ağırlık farkı vardır buda zaten küçük olan bir motorda performans anlamında kendini belli eder, onun dışında aracın motorunun henüz yeni olmasınında bir etkisi olabilir diye düşünüyorum, aman aman olmasada motor açıldıkça az bir fark olacaktır.hanz link' Alıntı:Önceki astra h kullandım 1,5 sene kadar yanı basınca hızlıca uzuyordu bana göre yani istedigim kavramayı yapıyordum bu araçta araya girsemmi girmesemmi kalırmıyım kalmazmıyım düşüncesi var tabi ayrıca tabi ki de yolda makas atarak kullanmak yanlış orası ayrı sadece önceki araç ile bu araç arasındaki dikkatimi çeken yönü bu oldu
Gülü seven dikenine katlanacak benim gibi... Her hafta sonu kuafördeyiz 002tuhaffdejampe link' Alıntı:hayırlı olsun.. siyah araç bakımı hernekadar zor olsada karizmalıkta üstüne yoktur. ve yapılcak en ufak ayrıtıyı belli eder. krom süsler gibi.
gradient link' Alıntı:Gülü seven dikenine katlanacak benim gibi... Her hafta sonu kuafördeyiz 002tuhaff