New Astra Siyahın Asaleti :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hanz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: New Asstr'a Siyahın Asaleti :)

hanz link' Alıntı:
Önceki astra h kullandım 1,5 sene kadar yanı basınca hızlıca uzuyordu bana göre yani istedigim kavramayı yapıyordum bu araçta araya girsemmi girmesemmi kalırmıyım kalmazmıyım düşüncesi var tabi ayrıca tabi ki de yolda makas atarak kullanmak yanlış orası ayrı sadece önceki araç ile bu araç arasındaki dikkatimi çeken yönü bu oldu
H kasayı hiç kullanmadım bilmiyorum, ancak J kasa ile H kasa arasında muhakkak ağırlık farkı vardır buda zaten küçük olan bir motorda performans anlamında kendini belli eder, onun dışında aracın motorunun henüz yeni olmasınında bir etkisi olabilir diye düşünüyorum, aman aman olmasada motor açıldıkça az bir fark olacaktır.

Ynt: New Astra Siyahın Asaleti :)

dizel bence de hantal.ama yazılımla gayet iyi sonuç alanlar var

J ve H kasa astraları kullandım hemde birbirine çok yakın zamanlarda. H kasa, J kasaya nazaran daha atik.  J kasa 1500 kg. H kasa kaç kg bilmiyorum ancak hiç sanmıyorum J kadar ağır olacağını.

J kasa kesinlikle daha ağır bunu biliyorum. Hatta sınıfının en ağır araçlarından. D sınıfı araçlar kadar ağır olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Toyota avensis vardı eskiden 1300 kg idi. Passatlar falan gene 1300-1400 arası olması lazım. Ama motor yetiyor (1.6 115 bg)

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermsın inş

hayırlı olsun.. siyah araç bakımı hernekadar zor olsada karizmalıkta üstüne yoktur. ve yapılcak en ufak ayrıtıyı belli eder. krom süsler gibi.

dejampe link' Alıntı:
hayırlı olsun.. siyah araç bakımı hernekadar zor olsada karizmalıkta üstüne yoktur. ve yapılcak en ufak ayrıtıyı belli eder. krom süsler gibi.
Gülü seven dikenine katlanacak benim gibi... Her hafta sonu kuafördeyiz  002tuhaff

gradient link' Alıntı:
Gülü seven dikenine katlanacak benim gibi... Her hafta sonu kuafördeyiz  002tuhaff

Abi benzinden ettiğin kazancı kuaföre veriyorsun sanki  005hihih

Geri